
Η πρώτη ανάρτηση του Κάνααν μετά την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Δεύτερος γύρος» (pic)
Ο Αϊζάια Κάνααν έκανε ένα post στο instagram με το οποίο επιβεβαίωσε την παραμονή του στον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμα για την επόμενη σεζόν.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Αϊζάια Κάνααν και την επόμενη σεζόν, καθώς οι Πειραιώτες δεν έκαναν χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αμερικανού για αποδέσμευση, με την 5η Ιουλίου να ήταν η καταληκτική ημερομηνία.
Ο 32χρονος γκαρντ, που κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στους νταμπλούχους Ελλάδας μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν στη Euroleague, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης μια ανάρτηση στα social media, επιβεβαιώνοντας έτσι την παραμονή του στον Ολυμπιακό.
«Run it back turbo. Δεύτερος γύρος», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Αμερικανός.
Η ανάρτηση του Κάνααν:
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
- LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός

