Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο εγγυητής της «χρυσής» εποχής που άλλαξε την ιστορία!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο εγγυητής της «χρυσής» εποχής που άλλαξε την ιστορία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσίαση των Μαρτίνεθ και Κορδόν στάθηκε μεταξύ άλλων και στην «εκτόξευση» του Ερασιτέχνη και τις τεράστιες επιτυχίες που έχει ζήσει από όταν ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ την Τρίτη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον Ερασιτέχνη και τις σπουδαίες επιτυχίες και διακρίσεις που έχει ζήσει από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού στην παρουσίαση των δύο Ισπανών στάθηκε στην «εκτόξευση» του Ερασιτέχνη αυτά τα 13 χρόνια, αφού από την πρώτη μέρα και ο ίδιος ο Μαρινάκης τον στήριξε έμπρακτα και αποτέλεσε και αποτελεί εγγυητή, ώστε να διανύσει ο σύλλογος την πιο «χρυσή» σελίδα της ιστορίας του.

Ο Ερασιτέχνης χάρη στην προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος στην παρουσίαση μίλησε σαν ένας γνήσιος Ολυμπιακός, γιγαντώθηκε τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και έζησε τεράστιες επιτυχίες. Το ρου της ιστορίας άλλαξε με τον Ολυμπιακό να γίνεται η πρώτη δύναμη στην Ελλάδα, σε όλα τα σπορ και να κατακτάει τον έναν τίτλο μετά τον άλλον.

Συνολικά, οι Πειραιώτες είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Γηραιά Ήπειρο και σε αυτά τα 13 χρόνια έχει κατακτήσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 122 τίτλων σε Ερασιτέχνη και ποδόσφαιρο. Νούμερα που ζαλίζουν, αν αναλογιστεί κανείς ότι υπό την ηγεσία του Μαρινάκη οι ερυθρόλευκοι έχουν 14 τίτλους στο ποδόσφαιρο, 108 στον Ερασιτέχνη, εκ των οποίων μάλιστα οι 10 είναι ευρωπαϊκές κούπες.

Από το 1925 που ιδρύθηκε ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας, μέχρι και το 2010 που ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Ερασιτέχνης είχε 85 τίτλους, ενώ σε 13 χρόνια έχει 108 συν τους 14 του ποδοσφαίρου. Με τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός ξεπέρασε φέτος τους 300 τίτλους συνολικά και έχει φτάσει τους 302 σε ένα ακόμη ανεπανάληπτο επίτευγμα.

Η πραγματικότητα λοιπόν που αναφέρθηκε ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι ότι οι Πειραιώτες έγιναν μια από τις σπουδαιότερες δυνάμεις στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την «εκτόξευση».

Η επιλογή του Μιχάλη Κουντούρη στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, μαζί φυσικά με τη δική του συμβολή και την αμέριστη στήριξη του, έχει αποτελέσει εγγύηση για τις τόσες επιτυχίες και έχει προκαλέσει αυτή την ανεπανάληπτη συλλογή τίτλων και επιτυχιών. Κάτι που θα συνεχιστεί, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι του συλλόγου…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024