Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Βασάλος: Άκρως αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Κωνσταντίνος Βασάλος: Άκρως αποκαλυπτικός για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην παίκτη του Survivor

Μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για όλα.

Ο παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν συνευρέθηκε σεξουαλικά με κάποια κοπέλα στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το 2017 ήταν τελείως αυθόρμητο, ενώ το φετινό πολύ προβλεπόμενο. Ήταν σαν να τα έβλεπες όλα μπροστά σου! Ήξερες ότι θα πας στο συμβούλιο και ότι θα τσακωθείς. Αυτοί που παίρνουν τον λόγο στο συμβούλιο, σημαίνει ότι έχουν απήχηση στον κόσμο. Όταν έβγαινε ο Μαρτίκας και μιλούσε, ήξερες ότι έχει κόσμο έξω. Ότι έχει φανατικούς αλλά και haters», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Μόνο ότι είχε κολλήσει το μυαλό μου και τσακωνόταν μια εβδομάδα με τη Μαριαλένα. Η τοποθέτησή μου ήταν σωστή αλλά ήταν λάθος που το διαιώνισα. Όταν είσαι μέσα, υπάρχουν δύσκολες στιγμές και οι έξι μήνες είναι σαν έξι μήνες. Δένεσαι πολύ συναισθηματικά! Δεν έκλαψα με τη μάνα μου, αλλά έκλαψα με πράγματα που με άδειασαν. Είναι σαν να σε αδειάζει ο φίλος σου! Είχε απομακρυνθεί γιατί ήθελε να με ψηφίσει. Καλύτερα πιάσε με ρε φίλε και πες μου ότι θα με ψηφίσεις. Έβαλα τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα με αδειάσει με αυτόν τον τρόπο».

«Είμαστε σε ένα μαγαζί, μιλάω με μια κοπέλα και λένε “νέο ζευγάρι στην πόλη”. Αυτά με ενοχλούν αλλά δεν θα γίνω και ενοχικός! Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο. Αν το κρύψεις σημαίνει ότι έχεις κάτι να φοβηθείς. Όταν μπαίνεις σε αυτό το παιχνίδι, θυσιάζεις την ιδιωτικότητά σου. Εμένα μου αρέσει το αυθόρμητο και να μην σκέφτομαι το τι θα πουν, δεν με νοιάζει. Αν θέλω να ανεβάσω κάτι με την κοπέλα μου, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει η κριτική. Έξι μήνες έκανα αυτοκριτική. Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου! Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη!».

Δείτε τη συνέντευξή του

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024