Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Κουρκούλης: «Κάθε βράδυ της λέω σ’ αγαπώ πολύ και ας κοιμάται»

Νίκος Κουρκούλης: «Κάθε βράδυ της λέω σ’ αγαπώ πολύ και ας κοιμάται»

Οτραγουδιστής μίλησε για τα «κλειστά μικρόφωνα και φώτα», την πίστη στον Θεό και το «σ’ αγαπώ» κάθε βράδυ στην Κέλλυ Κελεκίδου.

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

Οι «τρικλοποδιές» τα πρώτα χρόνια της καριέρας του

«Έζησα το μεγαλείο και την ασυδοσία στη μετάβαση των δεκαετιών ‘80-’90. Είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για «κλειστά μικρόφωνα. Σε φτάνουν στο σημείο να λες ”είναι αυτοί συνεργάτες  ή δεν θέλουν να ξαναρθώ στη δουλειά”. Υπάρχουν όχι μόνο ”κλειστά μικρόφωνα” αλλά και ”κλειστά φώτα’’. Η άλλη να βγαίνει με ρούχο που δεν την κολακεύει και να της λένε ”είσαι φοβερή”. Όλο αυτό με τα ”κλειστά μικρόφωνα”  και τα ”κλειστά φώτα” φτάνει στα όρια του ”βιασμού”».

Θυμάται ο Νίκος Κουρκούλης: «Τότε την εποχή της επιτυχίας ”Παίζεις με τη φλόγα” στη πρεμιέρα όπου κάηκα, κανονικά. Είχα πάθει έγκαυμα 3ου βαθμού».

Η πίστη στον Θεό στην ζωή του

«Η πίστη μου παίζει μεγάλο ρόλο. Κρίμα σε αυτόν που δεν πιστεύει στον δικό του το Θεό. Πιστεύω ακόμα στον Άγιο Βασίλη. Με ρωτάνε τα παιδιά μου ”πώς πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη; δεν υπάρχει” και τους απαντώ αυτός που δεν πιστεύει, δεν θα τον δει ποτέ».

Και παραδέχθηκε: «Η πίστη μου με κράτησε 100% στο θέμα υγείας που αντιμετώπισα. Το καινούργιο μου τραγούδι λέγεται ”Αλλάξανε όλα”. Το ”Θέλω να σε ξαναδώ” είχε προταθεί σε μένα το απέρριψα και το τραγούδησε ο φίλος μου, Πάνος Κιάμος».

Η Κέλλυ Κελεκίδου στη ζωή του τραγουδιστή

«Η γυναίκα μου με βοηθάει και το εκτιμώ. Παρόλο το λίγο χρόνο που έχει. Το γυναικάκι μου, μου μαγείρεψε γεμιστά. Το χαίρομαι, είναι ωραίο αυτό. Κάθε βραδύ τη φιλάω στο μέτωπο και της λέω ”σ’ αγαπώ πολύ” και ας κοιμάται».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024