Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Ρέμος: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του

Αντώνης Ρέμος: Η σπάνια εξομολόγηση για την κόρη του

«Ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου»

Οκτώ χρόνια πριν, συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου του 2015, ο Αντώνης Ρέμος κράτησε στην αγκαλιά του την κόρη του, που είναι καρπός του έρωτά του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Ο τραγουδιστής έγινε πατέρας και έκτοτε ζει μοναδικές στιγμές. Ο ίδιος προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για την Ελένη του στο κανάλι του Δημήτρη Σταρόβα στο YouTube.

«Το 2015 έρχεται η Ελενίτσα μου και ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και ξαφνικά αρχίζουν όλα τα πράγματα και ηρεμούν γύρω μου. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και μπαίνουν σιγά σιγά κάποιες ακτίνες του ήλιου μέσα στην ψυχή μου. Έτσι ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου κι είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και εσύ και άνθρωποι γύρω μας καταφέραμε και γίναμε γονείς. Είναι πολύς κόσμος που θέλει να γίνει και δεν μπορεί».

Η συνέντευξή του

«Να τη δω να μεγαλώνει»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αντώνης Ρέμος είχε μιλήσει ξανά για την κόρη του και είχε παραδεχτεί την αδυναμία που της έχει.

«Όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία εγκατασταθήκαμε στον Λαγκαδά. Ήμουν ένα παιδάκι με όνειρα αλλά πέτυχα πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να ονειρευτώ. Τώρα το όνειρό μου είναι να μπορέσω να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω. Αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα. Το να οδηγήσω ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι επιθυμίες της ζωής», είχε πει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024