Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: «Ήταν πολύ χαρούμενη για την δουλειά της στην Κω» - Η παιδική φίλη της Αναστάζια για την τελευταία τους συνομιλία

Γυναικοκτονία στην Κω: «Ήταν πολύ χαρούμενη για την δουλειά της στην Κω» – Η παιδική φίλη της Αναστάζια για την τελευταία τους συνομιλία

Η παιδική φίλη της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω μίλησε για την τραγική κατάληξη της 27χρονης και αποκάλυψε λεπτομέρειες από την τελευταία τους συνομιλία

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Την ώρα που εξελίξεις της υπόθεσης «τρέχουν» η παιδική φίλη του θύματος, Ιζαμπέλα μίλησε αποκλειστικά στο Mega για την φιλία της με την Αναστάζια αλλά και την τελευταία τους επικοινωνία.

«Δεν της άξιζε αυτό. Είναι σαν ένα κακό όνειρο. Ήμασταν οι καλύτερες φίλες, γνωρίζαμε η μία την άλλη, εδώ και 14 χρόνια. Ήταν ένα πολύ «ανοιχτό» άτομο, και τη συμπαθούσαν όλοι. Ταξίδευε σε πολλές χώρες. Για εκείνη ήταν εύκολο να βρει δουλειά παντού. Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα, πολύ πιστή στο αγόρι της και αγαπιόντουσαν πολύ. Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν είχε συμφωνήσει για τη δουλειά στο ξενοδοχείο από πριν, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγε διακοπές και όταν έφτασε εκεί, βρήκε αυτή τη δουλειά τυχαία», είπε αρχικά.

«Ήταν πολύ χαρούμενη για τη δουλειά της στην Κω»

«Ήταν πολύ χαρούμενη για την δουλειά της στην Κω, και όταν τη ρώτησα αν θα μείνει εκεί για καιρό μου είπε: ‘Ιζαμπέλα έλα εδώ, γιατί μετά από 2-3 βδομάδες ή μετά από έναν μήνα μπορεί να μην είμαι εδώ, μου αρέσει να ταξιδεύω και δε μπορώ να μείνω για παραπάνω από δύο μήνες. Ίσως πάω και σε άλλη χώρα’» συμπλήρωσε η Ιζαμπέλα.

«Μου έλεγε πως δεν ήταν επικίνδυνα στο νησί»

Για την επικοινωνία που είχαν οι δύο φίλες ανέφερε πως μιλούσαν κάθε μία ή δύο εβδομάδες.«Τελευταία φορά μιλήσαμε στις 2 Ιουνίου. Η Αναστάζια βρισκόταν στην παραλία και χαλάρωνε, είχε ρεπό από τη δουλειά της κι μου έλεγε ότι οι άνθρωποι στο νησί είναι καλοί και δεν είναι επικίνδυνα εκεί. Μου είπε ακόμα: ‘Έλα σε εμένα στην Ελλάδα. Έχω καλή δουλειά και μπορώ να σε βοηθήσω και εσένα να βρεις’. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους γονείς της Αναστάζια. Νομίζω ότι η μητέρα της χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να μιλήσει».

Η Ιζαμπέλα αποκάλυψε πως μίλησε και με το αγόρι της 27χρονης.

«Ήρθα σε επαφή με το αγόρι της Αναστάζια, που είναι και αυτός φίλος μου και χρειάζεται επίσης χρόνο για να μπορέσει να μιλήσει. Ήταν το καλύτερο κορίτσι που ήξερα. Δεν θα βρω ξανά κάποια σαν εκείνη. Ήταν η καλύτερη για μένα, σαν αδερφή μου και η ζωή μου θα αλλάξει φυσικά από εδώ και πέρα» είπε κλείνοντας.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024