Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κως: Το μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της 27χρονης - Τι αναζητούσε το ζευγάρι στο νησί

Κως: Το μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της 27χρονης – Τι αναζητούσε το ζευγάρι στο νησί

Αν και οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον βασικό ύποπτο λείπουν σημαντικά κομμάτια του παζλ για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Μυστήριο παραμένει για τις Αρχές το κίνητρο της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δράστης του εγκλήματος είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αν και ίδιος αρνείται ότι έχει σχέση με την εξαφάνιση της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή.

Το άγνωστο κίνητρο

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει για ποιο λόγο ο 32χρονος έφτασε στο σημείο να στραγγαλίσει, όπως φαίνεται, την άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέχρι τώρα δεδομένα των ερευνών, η Αναστάζια συναντήθηκε με τον 32χρονο και τον ακολούθησε στο σπίτι του προκειμένου να την προμηθεύσει χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάθισαν για λίγη ώρα παρουσία και του Πακιστανού συγκάτοικου κάπνισαν και αποχώρησαν. Στη συνέχεια φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο ο 32χρονος παρέσυρε την 27χρονη στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου φέρεται να δολοφονήθηκε, σύμφωνα και με την αποκάλυψη του MEGA.

Τα σενάρια

Υπάρχει το σενάριο να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Ο 32χρονος κατέθεσε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την 27χρονη με την συγκατάθεσή της αν και η κοπέλα ήταν μεθυσμένη όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος. Υπάρχει το ενδεχόμενο η 27χρονη να αντιστάθηκε και ο φερόμενος ως δράστης να την έπνιξε.

Ωστόσο αυτό το σενάριο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Η νεκροψία στη σορό λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να δώσει αποτελέσματα αν η κοπέλα είχε βιαστεί.

Επίσης ο 32χρονος φέρεται να έχει αναιρέσει την αρχική του κατάθεση περί ερωτικής συνεύρεσης και να έχει παραδεχθεί ότι η 27χρονη πήγε σπίτι του για να την προμηθεύσει κάνναβη.

Τα ναρκωτικά

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι η κοπέλα να έχει πέσει θύμα κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών.

Ωστόσο και αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για την ώρα.

Ο 32χρονος δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, παρά μόνο για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Είναι πολύ πιθανό να διακινούσε ναρκωτικά στο νησί και μένει να διερευνηθεί αν ανήκε σε κάποιο σκληρό κύκλωμα και κατά πόσο αυτό μπορεί να σχετίζεται με τη δολοφονία της 27χρονης.

Η αστυνομία εξετάζει αν το το εγκαταλειμμένο σπίτι που φέρεται να έγινε η δολοφονία, το χρησιμοποιούσε ο 32χρονος ως «καβάτζα», χώρο δηλαδή που έκρυβε ποσότητες ναρκωτικών ή αν αποφάσισε να την παρασύρει εκεί προκειμένου να την βιάσει.

Τι αναζητούσε το ζευγάρι

Το ζευγάρι από την Πολωνία βρισκόταν έναν μήνα στο νησί της Κω. Είχε πάει προκειμένου να εργαστεί σε ξενοδοχείο την καλοκαιρινή περίοδο.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ερευνάται το ενδεχόμενο το ζευγάρι να αναζητούσε τρόπους να αυξήσει το εισόδημά του ακόμα και με παράνομες δραστηριότητες χωρίς αυτό να σχετίζεται με την δολοφονία της 27χρονης.

Ωστόσο μέσα από αυτήν την έρευνα ίσως δοθούν εξηγήσεις για το πώς και γιατί η 27χρονη συναντήθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά αρμόδιες πηγές «ίσως να προσπαθούσαν να δικτυωθούν με διάφορα άτομα και κύκλους που δεν γνώριζαν».

Ισχυρό άλλοθι

Ωστόσο όλα αυτά είναι στο πλαίσιο υποθέσεων εργασίας. Ο σύντροφος της Αναστάζια, αν και βρέθηκε στον κύκλο των υπόπτων τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνισή της, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα.

Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και από τα κινητά τηλέφωνα το ισχυρό άλλοθι που έχει αφού εργαζόταν στο ξενοδοχείο όταν εξαφανίστηκε η Αναστάζια.

Παράλληλα χθες έδωσε πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και έδωσε όλες τις εξηγήσεις που του ζήτησε για τη σχέση του με την Αναστάζια και τα μηνύματα που βρέθηκαν στα κινητά τηλέφωνα, του ίδιου, της 27χρονης και του 32χρονου.

Μετά την κατάθεση του δόθηκε η άδεια να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με την μητέρα της Αναστάζια.

Η απολογία

Την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό κατά τη διαδικασία αυτή να αλλάξει το κατηγορητήριο εις βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος ομολόγησε αρχικά ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη, κάτι που πήρε πίσω στη συνέχεια.

Αν αλλάξει το κατηγορητήριο τότε είναι πολύ πιθανό να έχουν εντοπιστεί στοιχεία από τις εργαστηριακές έρευνες που να τον συνδέουν με τη δολοφονία της 27χρονης.

Οι Αρχές αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων από τα νύχια της σορού της 27χρονης όπου πιθανολογείται ότι κρύβεται το DNA του ανθρώπου που τη σκότωσε.

Sports in

«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»- Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024