Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: «Μου ξυπνάνε άσχημες μνήμες» - Η μητέρα της Μυρτούς για την Αναστάζια

Γυναικοκτονία στην Κω: «Μου ξυπνάνε άσχημες μνήμες» – Η μητέρα της Μυρτούς για την Αναστάζια

Η μητέρα της Μυρτούς μίλησε για τις σκοτεινές μνήμες που της ξύπνησε η υπόθεση της Αναστάζια και τις δυσκολίες που εξακολουθεί να έχει η κόρη της, Μυρτώ

Η Μαίρη Κοτρώτσου, η μητέρα της Μυρτούς που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην Πάρο στις 22 Ιουλίου του 2012 μίλησε για την γυναικοκτονία στην Κω, με θύμα την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, το νέο έγκλημα φέρνει στο νου της, μνήμες από τον γολγοθά που τράβηξε και συνεχίζει η κόρη της, Μυρτώ.

«Στεναχωριέμαι γιατί ήθελα να πιστεύω ότι η περίπτωση της Μυρτούς δεν θα επαναληφθεί σε αυτό το βαθμό… με γυρίζει στις μέρες που θέλω να τις καταχωνιάσω όσο γίνεται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου. Η αλήθεια είναι στην περίπτωση της κοπέλας, πριν ακούσω κάποια στοιχεία, μου θύμισε πολύ τη Μυρτώ» είπε αρχικά η κα Κοτρώτσου.

Ανέφερε στη συνέχεια πως παρά τα όσα έχουν συμβεί στο παιδί της, μπορεί και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της Αναστάζια.

«Έχω τη δύναμη να κοιτάω κάθε μέρα τη Μυρτώ έτσι όπως είναι. Πιστέψτε με δεν είναι το ίδιο, δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Γιατί έχω στο μυαλό μου την εικόνα της Μυρτούς έτσι όπως τη βρήκα. Μία οθόνη τηλεόρασης δεν μπορεί να δείξει. Η μητέρα της κοπέλας ξέρει πώς ήταν. Εσείς, εγώ, όλοι μας, δεν την έχουμε δει. Εγώ όμως έχω δει τη Μυρτώ, ακριβώς γιατί ήταν το παιδί μου, έχω φωτογραφία της Μυρτούς από το νοσοκομείο από εκείνη τη στιγμή που υποτίθεται ότι ήταν και σε καλύτερη κατάσταση.

»Δεν μπορεί να τη δει άνθρωπος εύκολα, είναι πολύ βαριά κατάσταση. Οπότε ναι, μπορώ να καθίσω (και να παρακολουθώ τις εξελίξεις). Απλά μου ξυπνάνε μνήμες και άσχημες μνήμες και συνάμα δεν σας το κρύβω, ευχαριστώ τον Θεό και λέω ότι ο Θεός την έσωσε. Θα ήταν μαζί με αυτές τις κοπέλες. Είναι η μοναδική που έχει επιζήσει από τόσο άγρια επίθεση, γιατί ακόμα και οι γιατροί ξεγραμμένη την είχαν» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024