Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κως: Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Κως: Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Όπως αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η δολοφονία της 27χρονης δεν έγινε στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε άλλο χώρο που έχει εντοπιστεί

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της, δολοφονήθηκε η 27χρονη από την Πολωνία σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων,  η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι που βρεθηκε ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Αυτό είναι το σπίτι

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 32χρονου όπου διαπιστώθηκε ότι εκεί είχε διαπραχθεί η δολοφονία της 27χρονης.

Επεκτείνοντας τις έρευνες περιμετρικά της οικίας του 32χρονου κατέληξαν στο συγκεκριμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η σορός της 27χρονης.
Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή και άλλου ατόμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η σορός της κοπέλας ήταν μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες από χαλιά, όπου αντίστοιχες έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Αναμένονται τας αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δεν μετακινήθηκε το πτώμα

Η αποκάλυψη του MEGA ενισχύσει το ενδεχόμενο τελικά η σορός της άτυχης κοπέλας να ήταν από την αρχή στο σημείο που εντοπίστηκε και να μην μεταφέρθηκε εκ των υστέρων.

Αν και το συγκεκριμένο σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες χωρίς να εντοπιστεί το πτώμα της 27χρονης, αυτό είναι πολύ πιθανό αφού η σορός ήταν επιμελώς κρυμμένη.

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρχε η δυσοσμία που τελικά οδήγησε στον εντοπισμό της σορού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Επίσης από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το πτώμα βρισκόταν πολλές ημέρες στο ίδιο σημείο και μέσα σε νερό ή πολύ υγρασία όπως ήταν στο σημείο που τελικά εντοπίστηκε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024