Όλυμπος: Αγνοείται οδηγός canyoning – Παρασύρθηκε από τα νερά
Ο άνδρας παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Ορλιά στο Λιτόχωρο
Ένας άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ηγείτο ομάδας canyoning, παρασύρθηκε από τα νερά σε ρέμα στον Όλυμπο.
Σύμφωνα με το GRTimes, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και οι μαρτυρίες των υπόλοιπων μελών της ομάδας αναφέρουν πως ο άνδρας παρασύρθηκε σε σημείο του ρέματος Ορλιά.
Στις έρευνες η ΕΜΑΚ
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπηκοότητα ή την ηλικία του οδηγού και των ατόμων που συμμετείχαν στη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει ξεκινήσει ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Ειδικότερα επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα και μεταβαίνουν 6 πυροσβέστες από Λιτόχωρο και Κατερίνη και 10 άνδρες της ΕΜΑΚ.
- Για «βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ στα εδάφη της Μέσης Ανατολής, κάνει λόγο ο Αμερικανός πρεσβευτής
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη
- Τραγωδία ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης: Τρεις νεκροί μετανάστες, αναφορές για αγνοούμενους
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Νέες ταινίες: Δράμα, ερωτισμός και animation
- Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη κούπα της χρονιάς
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
- Πέλικανς – Μπακς 119-138: Πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη και συνεχίζουν το σερί (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442