Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα – «Δεν πτοούμαστε», λέει η Πειραιώς
Μετά το τέλος της πρώτης πορείας για το ναυάγιο στην Πύλο, περίπου 20 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν προς το το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου και έσπασαν καρέκλες και τα τοιχώματα του περιπτέρου.
«Γυαλιά καρφιά» έκαναν άγνωστοι το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιφρούρησαν το δικό τους περίπτερο, έτσι ώστε να μην έχει την ίδια τύχη με αυτό της ΝΔ, όπως αναφέρει το tempo24.gr.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της πρώτης πορείας για το ναυάγιο στην Πύλο, περίπου 20 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου κινήθηκαν προς το το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου και έσπασαν καρέκλες και τα τοιχώματα του περιπτέρου.
ΝΔ: «Δεν πτοούμαστε»
«Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.
Και τονίζει: «Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους».
«Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου», σημειώνει η Πειραιώς.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
- Chanel No5 – Το πιο διάσημο άρωμα στον κόσμο δημιουργήθηκε από ένα εργαστηριακό λάθος 105 χρόνια πριν
- Κολωνία – Ντόρτμουντ 1-2: Αντίδραση για τους Βεστφαλούς μετά τη Μπάγερν
- Βίντεο από Ισραήλ: Επίθεση Χεζμπολάχ με ρουκέτες – Αναχαιτίσεις από την αεράμυνα
- Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ο 48χρονος απειλεί τους αστυνομικούς με χειροβομβίδα στη ΓΑΔΑ – Τι λέει η σύζυγός του
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-2: «Τρελό» ματς στο «Metropolitano» με νικητές τους «ροχιμπλάνκος»
- LIVE: Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι
