Έτοιμη να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά – Έφτασε στο Στάδιο Ατατούρκ η Ίντερ
Δείτε βίντεο με την άφιξη της Ίντερ στο γήπεδο του μεγάλου τελικού του Champions League
Έτοιμοι να διεκδικήσουν όσες ελπίδες έχουν (κι ας τους θεωρούν όλοι το απόλυτο φαβορί) είναι οι παίκτες της Ίντερ.
Οι παίκτες της Ιταλικής ομάδας μοιάζουν έτοιμοι να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά και να… σοκάρουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη κατακτώντας την κούπα με τα «μεγάλα αφτιά».
Αυτό μπορεί να «διαβάσει» κανείς κοιτώντας τα πρόσωπά τους, κατά τη διάρκεια της άφιξής τους στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ, εκεί όπου στις 22:00 (σε απευθείας μετάδοση από το MEGA) θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι στον μεγάλο τελικό του Champions League.
Η άφιξη της Ίντερ στον Στάδιο Ατατούρκ
Στον πάγκο ο Λουκάκου
Η Ίντερ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Ατατούρκ με τους Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, ΝτιΜάρκο, Τζέκο, Λαουτάρο.
Ενώ από τον πάγκο θα κληθούν να βοηθήσουν οι Λοικάκου, Χαντάνοβιτς, Κορντάζ, Γκαλιαρντίνι, Ντε Φρέι, Γκοζένς, Κορέα, Μπελανόβα, Ασλάνι, Μχιταριάν, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ.
I nostri 1️⃣1️⃣⚫🔵 per #ManCityInter 🔝
Forza ragazzi 💫#UCLFinal #UCL #ForzaInter pic.twitter.com/6a2dJZmXJL— Inter (@Inter) June 10, 2023
- Έδεσσα: Αιματηρό επεισόδιο στο καρναβάλι – 23χρονος μαχαίρωσε 21χρονο στο πόδι
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Μπασκόνια με «κατοστάρα» στη Ρεάλ
- Χαμάς: Ετοιμάζεται να αναδείξει τον νέο ηγέτη της, μεταξύ του Χάλεντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
- Καθαρά Δευτέρα: Πού ευνοούν οι συνθήκες για το πέταγμα του χαρταετού – Χάρτης με την εκτιμώμενη ένταση ανέμων
- BAFTA 2026: Το «One Battle After Another» είναι και επισήμως η καλύτερη ταινία – Δείτε όλους τους νικητές
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας

