Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος 68χρονης στην Καβάλα: Πού καταλήγουν οι έρευνες των Αρχών - Τι δείχνουν οι κάμερες

Θάνατος 68χρονης στην Καβάλα: Πού καταλήγουν οι έρευνες των Αρχών – Τι δείχνουν οι κάμερες

Τα αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τα αποτελέσματα DNA που αναμένονται από τα νύχια και τα ρούχα της άτυχης γυναίκας.

Μαίνεται το μυστήριο με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή σε ποιμνιοστάσιο στο Ποδοχώρι της Καβάλας, με τις Αρχές όμως σιγά σιγά να καταλήγουν στο πιθανότερο σενάριο σχετικά με το πώς έχασε τη ζωή της η γυναίκα.

Οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζουν δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό της ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που προέβη και σε συμπληρωματική αυτοψία δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Ο ιατροδικαστής είπε αρχικά πως τα χτυπήματα προσομοιάζουν με χτυπήματα που θα υποστεί κάποιος ο οποίος παρασυρθεί και τραυματιστεί από αυτοκίνητο.

Η γυναίκα φέρει κάταγμα στα πλευρά, στο στέρνο και στη δεξιά κλείδα, έχει ρήξη αριστερού πνεύμονα και επιφανειακή ρήξη σπλήνα.

Επίσης, ήταν μικροκαμωμένη, μόλις 1.50 ύψος και 52 κιλά και είχε ενεργό οστεοπόρωση.

Σύμφωνα με το MEGA ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι στην περίπτωση αυτή, γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος η γυναίκα λόγω των τραυμάτων της δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι.

Έτσι οι Αρχές καταλήγουν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση, αλλά πως έχασε τη ζωή της από τα χτυπήματα του κριαριού.

Ο έμπειρος ιατροδικαστής της Κομοτηνής έχει χαρακτηρίσει το περιστατικό ως το πιο «σπάνιο» που έχει συναντήσει στα 40 χρόνια της διαδρομής του, ιδιαίτερα μετά τα ευρήματα που φανέρωσαν τρία με τέσσερα χτυπήματα στον θώρακα, τα οποία προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και πνεύμονα και τα οποία, τελικά, οδήγησαν στην εσωτερική αιμορραγία.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Μέχρι και σήμερα οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχουν προχωρήσει σε καμιά προσαγωγή και μάλιστα έχουν αποκλείσει και το σενάριο της γυναικοκτονίας και το θεωρούν χρονολογικά αδύνατον να έχει συμβεί.

Το ThessToday.gr παρουσίασε όσα προηγήθηκαν και έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας λίγες ώρες πριν ο ανιψιός της άτυχης γυναίκας την εντοπίσει νεκρή με πολλαπλά τραύματα το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Από τα νεότερα ευρήματα λοιπόν προκύπτει ότι την Παρασκευή στις 15:00 το μεσημέρι η 68χρονη έφυγε μόνη της από το σπίτι με τις κινήσεις της να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Μια ώρα αργότερα (στις 16:00 το απόγευμα) ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αμάξι στο ποιμνιοστάσιό της ώστε να της δώσει την τροφή για τα αμνοερίφιά της, με τις κινήσεις του επίσης να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας και μάλιστα, έχει αποκλειστεί από το κάδρο «υπόπτων» που συνδέονται με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς αμέσως μετά επέστρεψε πίσω. Φτάνουμε στο διάστημα 17:00-18:00 το απόγευμα -οπότε προσδιορίζεται η ώρα θανάτου- με την 68χρονη να πέφτει νεκρή στο έδαφος, σε ένα σημείο όπου δεν εντοπίστηκε κανένα σημάδι πάλης.

Τα παραπάνω λοιπόν στοιχεία έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή της μετά από χτυπήματα ενός άγριου κριαριού που και στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και τα κέρατά του.

Βέβαια, οι αρμόδιοι διατηρούν μια επιφύλαξη και τα αίτια θα προσδιοριστούν από τα αποτελέσματα DNA που αναμένονται από τα νύχια και τα ρούχα της άτυχης γυναίκας και τα οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ThessToday.gr θα είναι γνωστά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024