Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα - Τι αποκάλυψε ο αδελφός της

Θρίλερ δίχως τέλος με το θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Τι αποκάλυψε ο αδελφός της

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή σε ποιμνιοστάσιο στο Ποδοχώρι της Καβάλας.

Ακόμα οι αρχές δεν έχουν καταλήξει στα αίτια του θανάτου της και εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι αυτό την ανθρωποκτονίας και το δεύτερο η άτυχη γυναίκα να χτυπήθηκε από ένα κριάρι και να τραυματίστηκε θανάσιμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Τι λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας

Ερωτηθείς το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της αν πάει κάπου το μυαλό του απάντησε «στην αρχή πήγαινε, τώρα που οι Αρχές ερευνούν αν ήταν ατύχημα, δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο συνέβη το τραγικό περιστατικό. Δεν μπορούμε να προδικάσουμε μία κατάσταση, θα περιμένουμε να αποφανθούν οι Αρχές».

Και συνέχισε: «Η αδελφή μου είχε μεγάλη εμπειρία με τα ζώα και γνώριζε να προφυλαχθεί αν δεχόταν επίθεση από κριάρι».

Ο αδερφός της 68χρονης ήταν αυτός, πάντως, που κατήγγειλε τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά. Μιλώντας στο Mega είπε χαρακτηριστικά: «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, «έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω». Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες».

«Όποιος το έκανε και είναι άνδρας…»

O σύζυγος του θύματος, μιλώντας χθες στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του: «Αφού πήγε 8 η ώρα και δε φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου΄κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει «Θείε, εδώ είναι η θεία»», περιέγραψε.

«Μέρα νύχτα κλαίω…Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο φορές έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει», είπε και πρόσθεσε: «Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει «την έκανα εγώ τη ζημιά»».

Το DNA θα δώσει απαντήσεις

Χωρίς να έχει αποκλειστεί ακόμη κανένα ενδεχόμενο, φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει ληφθεί δείγμα από τα ρούχα και τα νύχια της 68χρονης και αναμένεται να φανεί αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024