Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλα ανοιχτά για τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα - Νέες δηλώσεις από τον σύζυγό της

Όλα ανοιχτά για τον θάνατο της 68χρονης στην Καβάλα – Νέες δηλώσεις από τον σύζυγό της

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση δίνει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα καθώς ακόμη οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει από τι προήλθε ο θάνατός της.

Τα σενάρια παραμένουν δύο. Το πρώτο αφορά εγκληματική ενέργεια και το δεύτερο η 68χρονη να έχασε τη ζωή της από χτυπήματα που μπορεί να δέχθηκε από ένα κριάρι 70 κιλών που υπήρχε στο μαντρί.

Οι Αρχές έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενώ νέες διαστάσεις στην υπόθεση δίνει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1.50 και ζύγιζε 52 κιλά. Είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δε θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα, ούτε δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της.

Νέες δηλώσεις από τον σύζυγό της

Ο σύζυγός της από την πλευρά του επανήλθε με νέες δηλώσεις τονίζοντας ότι δεν πιστεύει ότι το κριάρι ήταν ο δολοφόνος της γυναίκας του, αλλά κάποιος ληστής.

«200%, δεν μπορεί το κριάρι να την χτύπησε εδώ και να μην την χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν ξέρω, κανένας κλέφτης, κανένας ψεύτης, ξέρω ‘γω».

Την ίδια στιγμή όμως, αίσθηση προκαλούν τα όσα λέει στην κάμερα ο σύζυγός της, ο οποίος παραδέχεται  ότι είχε χτυπήσει την 68χρονη με βέργα.

«Όταν της έλεγες αυτό και μου έλεγε ‘δεν το κάνω’, ξέρεις εγώ εκεί νευριάζω, δεν μπορώ. Ή Κυριακή ή Δευτέρα ήταν, η σόμπα εδώ το τραπέζι. (…)Ε, ‘τι με είπες λέει’ και έχω τη βέργα στα χέρια μου. Την εχτύπησα εδώ λίγο, άμα δεν ήταν η σόμπα μπορεί να την χτυπούσα πιο πολύ. Εγώ δε θέλω να λέω ψέματα, εκείνη όμως την στιγμή που την χτύπησα λίγο, η σόμπα σταμάτησε τη βέργα, αυτό ήταν».

Σε άλλο σημείο, ο σύζυγός της 68χρονης αναφέρει. «Μέρα νύχτα κλαίω.. Την Παρασκευή μέχρι τώρα, δύο έφαγα φαγητό. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει», είπε και πρόσθεσε «όποιος το έκανε, να έρθει να μου πει την έκανα εγώ τη ζημιά».

Το DNA θα δώσει απαντήσεις

Χωρίς να έχει αποκλειστεί ακόμη κανένα ενδεχόμενο, φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει ληφθεί δείγμα από τα ρούχα και τα νύχια της 68χρονης και αναμένεται να φανεί αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024