Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θάνατος 68χρονης στην Καβάλα: Τα σενάρια που εξετάζονται - «Την είχα χτυπήσει με βέργα», λέει ο σύζυγός της

Θάνατος 68χρονης στην Καβάλα: Τα σενάρια που εξετάζονται – «Την είχα χτυπήσει με βέργα», λέει ο σύζυγός της

Προς το παρόν εξετάζονται δύο σενάρια και προς το παρόν κανένα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Μαίνεται το θρίλερ σχετικά με το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, καθώς εξετάζονται δύο βασικά σενάρια και προς το παρόν δεν μπορεί κάτι να αποκλειστεί.

Το ένα σενάριο είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας και κάποιος να ξυλοκόπησε τη γυναίκα μέχρι θανάτου, ενώ το άλλο προέκυψε μετά τη νέα ιατροδικαστική έκθεση και είναι η άτυχη γυναίκα να δέχτηκε άγρια επίθεση από κριάρι.

Ο ιατροδικαστής που μετέβη το απόγευμα της Κυριακής στο ποιμνιοστάσιο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 68χρονη για συμπληρωματική αυτοψία και πλέον στο στόχαστρο των ερευνών μπήκε ένα επιθετικό κριάρι, περίπου 70 κιλών, που υπήρχε στο μαντρί.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το MEGA ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1.50 και ζύγιζε 52 κιλά. Είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δε θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα, ούτε δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της.

«Το θύμα έφερε βαριές κακώσεις στον θώρακα. Διαπιστώθηκε εσωτερική αιμορραγία, ρήξη εσωτερικών οργάνων. Γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχει ένα μεγάλο κριάρι. Περιμένουμε τα αποτελέσματα DNA από τα ρούχα του θύματος, για να διαπιστωθεί με ακρίβεια η αιτία του βίαιου θανάτου της γυναίκας», ανέφερε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης.

Ο σύζυγος δεν πιστεύει ότι το κριάρι είναι ο δολοφόνος

Ο σύζυγός της ωστόσο δεν πιστεύει ότι το κριάρι ήταν ο δολοφόνος της γυναίκας του, αλλά κάποιος ληστής.

«200%, δεν μπορεί το κριάρι να τη χτύπησε εδώ και να μην τη χτύπησε στο πρόσωπο. Δεν ξέρω, κανένας κλέφτης, κανένας ψεύτης, ξέρω ‘γω».

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή κάτω από ένα δέντρο, περίπου 25 μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της, έχοντας χάσει περίπου 2 λίτρα αίματος.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί, ενώ όπως είχε καταγγείλει στο MEGA, ο αδερφός της 68χρονης η γυναίκα έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ‘έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω’. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είχε πει ακόμα ο αδερφός της άτυχης γυναίκας.

«Την είχα χτυπήσει με βέργα»

Ωστόσο αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε στην κάμερα ο σύζυγός της, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είχε χτυπήσει την 68χρονη με βέργα.

«Όταν της έλεγες αυτό και μου έλεγε ‘δεν το κάνω’, ξέρεις εγώ εκεί νευριάζω, δεν μπορώ. Ή Κυριακή ή Δευτέρα ήταν, η σόμπα εδώ το τραπέζι. (…)Ε, ‘τι με είπες λέει’ και έχω τη βέργα στα χέρια μου. Την εχτύπησα εδώ λίγο, άμα δεν ήταν η σόμπα μπορεί να τη χτυπούσα πιο πολύ. Εγώ δε θέλω να λέω ψέματα, εκείνη όμως τη στιγμή που τη χτύπησα λίγο, η σόμπα σταμάτησε τη βέργα, αυτό ήταν».

Χωρίς να έχει αποκλειστεί ακόμη κανένα ενδεχόμενο, φως στο μυστήριο αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει ληφθεί δείγμα από τα ρούχα και τα νύχια της 68χρονης και αναμένεται να φανεί αν θα βρεθεί το γενετικό υλικό ζώου ή ανθρώπου.

Αν δεν βρεθεί DNA από το κριάρι τότε τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο με την αστυνομία να πρέπει να εντοπίσει τον άνθρωπο που δολοφόνησε την 68χρονη

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024