Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κορούλα τους χθες ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της. το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει τη βάφτισή της σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.
Η συγκίνηση για τη βάφτιση της κορούλας
«Κλαίω από το πρωί που βαφτίζω την κόρη μου, Κατερίνα. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Έχει και γενέθλια σήμερα κι έχει αγχωθεί λίγο με τον κόσμο.
Δώσαμε το όνομα της πεθεράς μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το ακούσει, οπότε ας χαρεί η άλλη γιαγιά, που ζει και μπορεί να το ακούσει και να χαρεί περισσότερο», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.
Η Μαρία Ηλιάκη είπε στη συνέχεια: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Αλλά τώρα δεν είναι ωραίες ερωτήσεις αυτές, αυτή τη μέρα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας