Μιλουτίνοφ: «Ήταν τιμή που έπαιξα στην ΤΣΣΚΑ, είναι ώρα όμως να προχωρήσω»
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει στην καριέρα του.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε και με τη… βούλα την αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου εκείνος επιθυμεί την καριέρα του, με τον Ολυμπιακό να είναι στις πρώτες επιλογές του 28χρονου σέντερ.
Ο Σέρβος, με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους πάντες στον ρωσικό σύλλογο, τονίζοντας πως ήταν τιμή του να φορέσει τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού συλλόγου, ωστόσο, όπως σημείωσε, είναι ώρα να προχωρήσει στην καριέρα του.
Το μήνυμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ:
«Είναι δύσκολο να πω αντίο σε όλους τους υπέροχους συμπαίκτες, φίλους και οπαδούς που γνώρισα στην ΤΣΣΚΑ και τη Μόσχα. Απόλαυσα κάθε λεπτό του να ζω και να αγωνίζομαι εκεί. Ήταν μεγάλη μου τιμή να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Αλλά είναι ώρα να προχωρήσω».
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Φιορεντίνα – Τορίνο 2-2: «Ψυχρολουσία» για τους «βιόλα» στις καθυστερήσεις!
- Στα 5,90μ. «πέταξε» ο Εμμανουήλ Καραλής στο «Fly Athens Indoor»! (vids)
- Τέλος η απεργία στη Μονακό: Το Πριγκιπάτο μπαίνει στη μέση για να πάρουν οι παίκτες και ο Σπανούλης τα λεφτά τους
- Αποκαλύψεις Σλοτ: «Ήθελα νέους παίκτες στη Λίβερπουλ αλλά»…
- Davis Cup: Νίκησε ο Τσιτσιπάς, 1-1 η Εθνική μας με το Μεξικό στην πρεμιέρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442