Τελείωσε η κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΓ του ΣΥΡΙΖΑ – Εν αναμονή δηλώσεων Τσίπρα
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά δεν θα κάνει χρήση της διερευνητικής εντολής που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε, όπως αναμενόταν, ότι το κόμμα θα πορευτεί με τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και την Τετάρτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα αναλυθούν τα αίτια της μεγάλης ήττας του κόμματος στις κάλπες της 21ης Μαΐου, αλλά και η νέα στρατηγική με την οποία θα πορευτεί στις επερχόμενες εκλογές.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά δεν θα κάνει χρήση της διερευνητικής εντολής που θα λάβει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Αναμένονται δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
- Η Τσεχία θέλει να μείνει με κορώνα
- Οι ΗΠΑ ζητούν από τους Αμερικανούς να μην ταξιδεύουν στη Βενεζουέλα και να φύγουν άμεσα από τη χώρα
- Χρυσός: Δεν πτοούνται οι ταύροι από τα ρεκόρ του 2025
- Γλυκά Νερά: Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ
- Fidelity International: Η επενδυτική στρατηγική του 2026
- Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες

