Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογική «θύελλα» για τους πολιτικούς αρχηγούς - Τι φέρνει η επόμενη ημέρα ανάλογα με το ζώδιό τους;

Αστρολογική «θύελλα» για τους πολιτικούς αρχηγούς – Τι φέρνει η επόμενη ημέρα ανάλογα με το ζώδιό τους;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την επόμενη ημέρα των εκλογών...

Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής νέα δεδομένα στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής 21 Μαΐου σε άλλους πολιτικούς αρχηγούς έφεραν χαμόγελα και σε άλλους… προβληματισμό και περισυλλογή. Αυτό φάνηκε άλλωστε και στις δηλώσεις που έκαναν μετά τα πρώτα αποτελέσματα.

Η επόμενη μέρα τους βρίσκει όλους να κάνουν τον απολογισμό τους και να μελετούν τις επόμενες κινήσεις ενόψει και των δεύτερων εκλογών, οι οποίες το πιθανότερο είναι να διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.

Τι λένε τα ζώδια για τους πολιτικούς αρχηγούς;

Τι λένε, όμως, τα ζώδια για τα πρώτα 24ωρα μετά τις εκλογές 2023;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γενέθλια στις 4 Μαρτίου και ανήκει στους Ιχθύες.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28 Ιουλίου και ανήκει στους Λέοντες.

Ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει γενέθλια στις 7 Φεβρουαρίου και ανήκει στους Υδροχόους.

Τι προβλέπουν τα ζώδια των πολιτικών αρχηγών

Διαβάστε τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα 22-28 Μαΐου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oroskopos.gr.

Ιχθύες

Ξεκινά μία εβδομάδα με ένταση και αρκετές εξελίξεις. Το επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται στα εργασιακά σας, αλλά και στον τομέα της προσωπικής ζωής. Στην δουλειά τρέχετε και δεν φτάνετε, όμως μέσα από τα γεγονότα που προκύπτουν τώρα, αρχίζει να διαμορφώνεται και ένα νέο κλίμα στο άμεσο μέλλον.

Η παγίδα των ημερών είναι ότι τα λόγια σας μπορεί να σας εκθέσουν, για το λόγο αυτό προσέξτε πολύ τι τάζετε και που το τάζετε. Επιπλέον, οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι με γνώμονα ότι αυτό που σας συμφέρει αυτό τον καιρό είναι να λειτουργείτε ανεξάρτητοι.

Οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται και μέσα στην ένταση των ημερών προκύπτουν και κάποιοι καβγάδες με άτομα που συνεργάζεστε. Θυμηθείτε ότι δεν σας βλέπουν όλοι με καλό μάτι, ενώ άνετα αυτό τον καιρό μπορεί να μπλοκάρουν και τα προσωπικά σας σχέδια. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μην δεσμεύεστε αυτό τον καιρό σε κάποιες νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά αναμένεται να υπάρξουν αρκετά έξοδα.

Λέων

Aυτή την εβδομάδα το σίγουρο είναι ένα: δεν θα βαρεθείτε. Οι μέρες σας είναι πιο ευχάριστες όσον αφορά την κοινωνική πλευρά της ζωής σας, οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και οι προτάσεις τους δελεαστικές.

Εσείς καλείστε να προχωρήσετε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, ενώ η έλευση του Άρη στο δικό σας ζώδιο σίγουρα διεγείρει το πάθος, τον ερωτισμό αλλά και την μαχητικότητά σας. Κάνετε τα πάντα για να κυριαρχήσετε, να διακριθείτε, να αναδειχθείτε, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να κριθεί ως εγωιστική σε κάποιους, ή και να δεχθείτε ένα πόλεμο από ανταγωνιστές σας. Ο παράγοντας της τύχης είναι στο πλευρό σας και σας βοηθά να διώξετε μακριά τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

Στα επαγγελματικά είστε μαχητικοί και κατακτητικοί. Κανείς και τίποτα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας. Η εβδομάδα ωστόσο κρίνεται ακατάλληλη για σημαντικά επαγγελματικά ανοίγματα ή και επενδύσεις.

Υδροχόος

Μία δυναμική εβδομάδα ξεκινά. Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και δέχεστε τα «πυρά» των εκρηκτικών και απόλυτων συμπεριφορών από ανθρώπους που σε πλαισιώνουν, δηλαδή από το σύντροφο ή τους συνεργάτες.

Νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Το ατού σας αυτή την περίοδο είναι ότι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την περιπέτεια, να προχωρήσετε προς νέα συμφωνητικά και να βάλετε νέες βάσεις στην ζωή σας! Οι παγίδες της εβδομάδας προκύπτουν μέσω παρεξηγήσεων και εντάσεων με το περιβάλλον σας.

Δέχεστε κάποιες πιέσεις στα επαγγελματικά σας αυτό τον καιρό και ενώ έχετε την επιθυμία να χαλαρώσετε ή και να τεμπελιάσετε, οι συνθήκες δεν σας το επιτρέπουν! Στα οικονομικά σας χρειάζεται προσοχή στο τέλος της εβδομάδας, όπου θα νιώσετε ότι τα χρήματα δεν επαρκούν για να επιτύχετε κάποιο σκοπό σας.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024