Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι γεννήθηκαν για να ηγούνται

Ζώδια: Ποιοι γεννήθηκαν για να ηγούνται

Κριοί, Λιοντάρια, Τοξότες, Αιγόκεροι και Υδροχόοι είναι στις πρώτες θέσεις.

Κριός

Θέλουν να είναι πρώτοι και καλύτεροι σε όλα. Είναι πολεμιστές, θαρραλέοι, τολμηροί και πολύ ανταγωνιστικοί.

Η δεύτερη θέση δεν τους αρέσει, δεν τους αξίζει και δεν τους εκφράζει. Θέλουν να έχουν τα ηνία, να είναι πρωταγωνιστές και νικητές. Απαντάνε σε όλες τις προκλήσεις με ορμή και τίποτα δεν τους σταματά όταν θέλουν να πετύχουν κάτι. Οι Κριοί γεννιούνται ηγέτες και το δείχνουν από την παιδική τους ηλικία, αφού συμπεριφέρονται ως «πρωτότοκοι» ανεξαρτήτως αν όντως είναι.

Λέων

Οι Λέοντες και είναι ηγέτες και φαίνονται! Ζουν για το χειροκρότημα και το επιδιώκουν. Είναι από τα ζώδια που κυριαρχούν στο περιβάλλον τους και κανείς δεν μπορεί να τους αγνοήσει. Έχουν μεγάλη επιρροή στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους κύκλο και παρά την αλαζονική συμπεριφορά τους, ξέρουν πώς να γίνονται συμπαθείς.

Τοξότες

Μπαίνουν μπροστά και οδηγούν τους άλλους με το φλογερό τους ταπεραμέντο και τη συναισθηματική τους δύναμη. Οι Τοξότες δεν είναι απλά «αφεντικά», είναι ηγέτες που έχουν όνειρα να πραγματοποιήσουν και θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που να πιστεύουν με θέρμη το όραμα τους και να προσπαθούν μαζί για έναν κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την επιτυχία.

Αιγόκερως

Είναι παθιασμένοι με την καριέρα, τη φήμη και την εικόνα τους και θεωρούν ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Η σοβαρότητα τους κάνει τους άλλους να τους σέβονται και να τους ακολουθούν με πίστη. Είναι σκληροί, ατρόμητοι, πολλές φορές αδίστακτοι και σκληρά εργαζόμενοι.

Υδροχόος

Ο αντισυμβατικός τρόπος τους πολλές φορές δημιουργεί φόβο και συστολή σε κάποιους, αλλά έτσι είναι οι Υδροχόοι θα κάνουν αυτό που άλλοι δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι μπορεί να συμβεί. Και μόλις φτάσουν στην κορυφή θα ανταμείψουν όσους τόλμησαν μαζί τους και τους στήριξαν και θα βάλουν μπροστά για να δώσουν σάρκα και οστά στο επόμενο άπιαστο όνειρο τους.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024