Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Απάντησε στις επιθέσεις απαγγέλοντας τραγούδια του «Νιόνιου»

Κυριάκος Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Απάντησε στις επιθέσεις απαγγέλοντας τραγούδια του «Νιόνιου»

«Τους φταίνε όλοι και όλα, ακόμα και ο Διονύσης Σαββόπουλος που τόλμησε να πει τη γνώμη του», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απήγγειλε στίχους του Διονύση Σαββόπουλου.

Ειδική αναφορά στον Διονύση Σαββόπουλο, ο οποίος αποκάλυψε τις πολικές του πεποιθήσεις, λέγοντας πως «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ», χαρακτηρίζοντας «επιθέσεις» την έντονη κριτική που δέχθηκε έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για λαϊκισμό και υπερασπίστηκε τον Διονύση Σαββόπουλο απαγγέλοντας στίχους του «Νιόνιου».

«Τους φταίνε όλοι και όλα, ακόμα και ο Διονύσης Σαββόπουλος που τόλμησε να πει τη γνώμη του. Ίσως γιατί στους στίχους κατά του λαϊκισμού αναγνώρισαν τους εαυτούς τους», είπε ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια απήγγειλε μερικούς στίχους από το τραγούδι «Άγγελος, εξάγγελος» του Διονύση Σαββόπουλου: «Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά, μα ακούγονταν ευχάριστα στ’ αυτί μας, γιατί έμοιαζε μ’ αλήθεια η κάθε του ψευτιά, κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας», είπε ο πρωθυπουργός λέγοντας: «αυτά είχε τραγουδήσει ο Διονύσης, λες και τα έγραφε για τον Τσίπρα πριν γεννηθεί».

«Είναι ντροπή τους που επιτέθηκαν στον αγαπημένο Νιόνιο της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας, αλλά σ’ αυτό τους απαντούν και πάλι οι στίχοι του ‘αυτοί που ταιριάζουν σε ‘μας, μέρες καλύτερες θα ‘ρθουν το λέει το ένστικτό μου αυτό το κάτι μέσα μου, το εντελώς δικό μου, χαράζουνε τα πρόσωπα τα βλέμματα γλυκαίνουν, γιατί ταλαιπωρήθηκαν και τώρα το μαθαίνουν»», προσέθεσε απαγγέλοντας στίχους από το τραγούδι «Μέρες καλύτερες θα ‘ρθουν».

Δείτε το απόσπασμα από το 59:30

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024