Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του
Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, αλλά δεν μάσησε τα λόγια του», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Διονύση Σαββόπουλο.
Στο Διονύση Σαββόπουλο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καστοριά.
Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τα «τρολ του», όπως είπε, ότι λοιδόρησαν και στοχοποίησαν με απόλυτα συστηματικό τρόπο τον γνωστό καλλιτέχνη.
«Δέχθηκε επιθέσεις επειδή τόλμησε να κάνει μια πολιτική δήλωση για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Λοιδωρήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τoν ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Ο Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μια πολιτική δήλωση. Δεν προέρχεται από τον χώρο μας, δεν μάσησε τα λόγια του και είπε απλά την άποψή του», προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
Η δήλωση Μητσοτάκη για τον Σαββόπουλο
Θέλω, όμως, να καταδείξω κάτι το οποίο μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση και δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, έκανε μία πολιτική δήλωση.
Είναι ένας άνθρωπος που δεν προέρχεται από τον δικό μας χώρο, δεν «μάσησε ποτέ τα λόγια του». Άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε απέναντι στη Χούντα, με αντιδικτατορικές περγαμηνές, και είπε την άποψή του.
Η άποψή του ήταν ότι η χώρα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία.
Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα τρολ του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Είναι το μόνο το οποίο μπορώ να πω για ένα κόμμα που, όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει «ξέρετε ρε παιδιά, το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, υπάρχουν και άλλες παρατάξεις που έχουν υπηρετήσει την πατρίδα, εδώ, σε αυτό τον τόπο, και που μπορεί σε αυτή τη συγκυρία να είναι καλύτερες για το μέλλον της πατρίδας μας», έρχονται τώρα όλοι αυτοί και τους στοχοποιούν και τους λοιδορούν.
- Οδύσσεια του Νόλαν: «Ελάχιστα ομηρικά και καθόλου ελληνικά στοιχεία», υποστηρίζει καθηγητή της Οξφόρδηςς
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442