Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τράγκας: Πού ζει τον έρωτά της η χήρα του δημοσιογράφου

Γιώργος Τράγκας: Πού ζει τον έρωτά της η χήρα του δημοσιογράφου

Το ποσό σε μετρητά και τα ακίνητα που της άφησε ο δημοσιογράφος...

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, έχοντας χάσει τη μάχη με τον κοροναϊό.

Ο θάνατος του βύθισε στη θλίψη τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά. Με τον δημοσιογράφο είχαν παντρευτεί… τρεις φορές.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Ήταν μαζί για 22 χρόνια.

Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους ήταν αχώριστοι, καθώς η Μαρία Καρρά βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα.

Πλέον, η ίδια φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να ζει εκτός Ελλάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι ξανά ερωτευμένη και έχει επιλέξει να ζει στο Μαϊάμι.

Εκεί, τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Τράγκας είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, με τη Μαρία Καρρά να αποφασίζει για τη μετεγκατάστασή της.

Το 100 εκατομμύρια ευρώ και το 35%

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε πίσω του μία αμύθητη περιουσία. Οι πληροφορίες λένε ότι ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Επίσης, η 45χρονη θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17.

Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Πριν λίγο καιρό είχε έρθει στο φως η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα. Τι κληροδοτεί στη Μαρία Καρρά και στους δυο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ;

Στις 15 σελίδες της ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας του, το οποίο ο δημοσιογράφος και εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει.

Η διαθήκη του δεν περιλαμβάνει το σύνολο των ακινήτων που έχουν προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του εκλιπόντος, αλλά και τις ράβδους χρυσού που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό, αξίας τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μπάμπης Καούκης, Γενικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας Εφοριακών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόσθεσε ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι σε διερεύνηση από την Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που ίσως κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια, κανείς δεν μπορεί να πάρει τίποτα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αν βρεθεί ότι αποκτήθηκαν με «μαύρο χρήμα» τότε θα τα πάρει το Δημόσιο ή εάν είναι… καθαρά, τότε μπορούν οι κληρονόμοι να τα πάρουν και να τα πουλήσουν ή να τα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και το σχόλιό του πως οι ράβδοι χρυσού που είναι σε θυρίδα και αρκετά ακίνητα είναι εκτός διαθήκης και είναι περίεργη ιστορία, καθώς τα είχε αγοράσει μέσω… Παναμά και αυτά θα διανεμηθούν στους κληρονόμους μέσω των μετοχών και όχι της κληρονομίας.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024