Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζορτζ Σάντος: Συνελήφθη ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής - Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες

Τζορτζ Σάντος: Συνελήφθη ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής – Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες

Είχε ακόμα και ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό του.

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες έρχεται ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής, Τζορτζ Σάντος, ο οποίος είχε βρεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών και στο στόχαστρο της κριτικής όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε συμπεριλάβει πολλά ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό του.

Οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσα ότι βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για σειρά αδικημάτων μεταξύ των οποίων απάτη, κλοπή, ξέπλυμα χρήματος και κατάθεση ψευδών οικονομικών καταθέσεων.

Ο Σάντος, του οποίου το μοτίβο ψεμάτων άφησε άναυδους ακόμη και σκληρούς πολιτικούς, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορητήριο 13 κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων επτά κατηγοριών για απάτη, τριών κατηγοριών για ξέπλυμα χρήματος, μιας κατηγορίας για κλοπή δημόσιων πόρων και δύο κατηγοριών για ουσιώδεις ψευδείς δηλώσεις στη Βουλή των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με το CNN.

Τέθηκε υπό κράτηση στο Μέλβιλ του Λονγκ Άιλαντ, όπου στεγάζεται το FBI, δήλωσε στο CNN πηγή των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Από εκεί, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο στο Central Islip.

«Αυτό το κατηγορητήριο επιδιώκει να αναγκάσει τον Σάντος να λογοδοτήσει για διάφορα δόλια σχέδια και ψευδείς δηλώσεις», δήλωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Μπρέον Πις. «Συνολικά με αυτό το κατηγορητήριο υποστηρίζουμε ότι ο Σάντος στηρίχθηκε σε επαναλαμβανόμενη ανεντιμότητα και εξαπάτηση για να ανέβει στις αίθουσες του Κογκρέσου και να πλούτισε», πρόσθεσε.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024