
ΣΥΡΙΖΑ: Συνώνυμο του Όρμπαν ο Μητσοτάκης – Να αποδοκιμάσει έστω και τώρα τον Σαμαρά
Η Κουμουνδούρου ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοκιμάσει τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς για μετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.
Να αποδοκιμάσει το «ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα» του Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο, ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Χθες στο Ζάππειο ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, καταχειροκροτούμενος από τον κ. Μητσοτάκη και σύσσωμη τη ΝΔ, προέβη σε ένα ανατριχιαστικό ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει η Κουμουνδούρου, «τέτοια επιβράβευση του αντιευρωπαϊκού και ακροδεξιού λαϊκισμού από την ΝΔ δεν έχει προηγούμενο».
«Αναμένουμε από τον δήθεν φιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει έστω και τώρα τον κ. Σαμαρά. Αν δεν το κάνει, απλά θα επιβεβαιώσει αυτό που λέει πλέον όλη η Ευρώπη. Ότι ο Μητσοτάκης είναι συνώνυμο του Όρμπαν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
- Χανιά: Ανήλικοι έβαλαν φωτιές, πέταξαν βόμβες μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές σε παιδική χαρά
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
- Συλλήψεις στη Χαλκίδα για αρχαία, ναρκωτικά και όπλα
- Ανρί: «Λανθασμένη η κόκκινη στον Κουμπαρσί, η αποβολή του άλλαξε εντελώς το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο»
- Προειδοποίηση ΔΝΤ: Ο πόλεμος μπορεί να βυθίσει σε επισιτιστική ανασφάλεια άλλα 45 εκατ. ανθρώπους
- Ο Μαρκ Ρούτε αποθέωσε τον… Τραμπ: «Θαυμάζω την ηγεσία του» – Τι είπε για τον «αφανισμό» του Ιράν


