Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θέλετε να βρεθείτε στη σκηνή των Mad Video Music Awards; Τώρα μπορείτε δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου

Θέλετε να βρεθείτε στη σκηνή των Mad Video Music Awards; Τώρα μπορείτε δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου

Δείτε βήμα - βήμα την διαδικασία!

Τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ και η Lenovo, o Νο1 κατασκευαστής ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, διοργανώνουν φέτος για πρώτη φορά το project χορού Μad Dance Auditions προσκαλώντας το κοινό να ανέβει στη σκηνή των βραβείων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Tae Kwon Do, και να ζήσει τη μοναδική εμπειρία να χορέψει δίπλα στη διεθνή Ελληνίδα pop star, Έλενα Παπαρίζου.

Η μεγαλύτερη βραδιά της ελληνικής μουσικής, τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ, που φέτος κλείνει 20 χρόνια, μέσα από το project Μad Dance Auditions δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τον χορό, χωρίς απαραίτητα να είναι επαγγελματίες χορευτές, να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο και στη σκηνή των VMA, που και φέτος θα προβληθούν από το MEGA.

Πώς;

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.videomusicawards.gr και να δηλώσουν συμμετοχή στην αντίστοιχη φόρμα, μέχρι την Κυριακή 28 Μαΐου, για να βρεθούν, μετά από κλήρωση, στα Μad Dance Auditions που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Ιουνίου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Από την κλήρωση αυτή, απ’ όπου θα προκύψουν εκατό (100) τυχεροί, εξασφαλίζεται η συμμετοχή προσώπων που προέρχονται από όλα τα επίπεδα χορευτικών ικανοτήτων, δίνοντας έτσι ίσες ευκαιρίες σε όλους να συμμετέχουν στο project.

Εκεί, με την καθοδήγηση της γνωστής και ταλαντούχου χορογράφου Chali Jennings, οι συμμετέχοντες θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες, και στο τέλος των auditions, είκοσι (20) από αυτούς θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και ναι!….θα ξεκινήσουν πρόβες μαζί με την number one Έλενα Παπαρίζου για να βρεθούν μαζί στη σκηνή τη μεγάλη βραδιά.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024