Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρετανοί πολίτες σχημάτισαν στο γκαζόν της Βασιλικής Ημισελήνου έναν...φαλλό λίγες ημέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Βρετανοί πολίτες σχημάτισαν στο γκαζόν της Βασιλικής Ημισελήνου έναν…φαλλό λίγες ημέρες πριν τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ενδιαφέρον θα είχε να δούμε την αντίδραση του βασιλιά Καρόλου

Βρετανοί πολίτες θέλησαν φαίνεται να δείξουν τα πραγματικά τους συναισθήματα για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και αποφάσισαν να σχηματίσουν στο γκαζόν της Βασιλικής Ημισελήνου έναν φαλλό…βασιλικών διαστάσεων.

Η Βασιλική Ημισέληνος είναι ένα συγκρότημα 30 κτιρίων, όπου ύστερα από την τελετή στέψης θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για το σημαντικό γεγονός.

Όσοι παρευρεθούν στο σημείο θα γίνουν θεατές ενός φαλλού 10 μέτρων να δεσπόζει στη μέση του γκαζόν.

Το θέαμα ήταν ορατό στους ντόπιους κατοίκους της περιοχής το πρωί της Πέμπτης, δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη μέρα, ανέφερε το SomersetLive. Μάλλον συνειδητοποίησαν αρκετά γρήγορα ότι δεν ήταν ομοίωμα του σκήπτρου του Καρόλου.

Ακόμα οι υπεύθυνοι για το κούρεμα του γκαζόν δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ παρότι έχουν γίνει εργασίες ώστε το τεράστιο πέος να εξαφανιστεί οι φωτογραφίες έχουν γίνει ήδη viral και τα σχόλια στο Twitter έχουν πάρει… φωτιά.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα στεφθεί σήμερα, καθιστώντας τον 40ο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, την εκκλησία του Λονδίνου όπου παραδοσιακά στέφονται βασιλιάδες και βασίλισσες για σχεδόν χίλια χρόνια.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024