Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητέρα Καραϊβάζ: «Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας που πλήρωσε τους εκτελεστές να σκοτώσουν το παιδί μου»

Μητέρα Καραϊβάζ: «Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας που πλήρωσε τους εκτελεστές να σκοτώσουν το παιδί μου»

Η μητέρα του Γιώργου Καραΐβάζ ξεσπά και ζητά να αποκαλυφθεί ο άνθρωπος που πλήρωσε για να δολοφονηθεί το παιδί της, ενώ η σύζυγος του φέρνει στο μυαλό της τις οδυνηρές στιγμές που βίωσε τη μέρα τη δολοφονίας

Συγκλονισμένη η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στο MEGA και στο Live News για τις τελευταίες εξελίξεις και τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

«Ήρθαν όλα μπροστά μου από την αρχή και δεν μπορώ να ηρεμήσω…», σχολίασε η Παναγιώτα Καραϊβάζ.  «Μπορεί να είμαι στο πόδι αλλά είμαι ζωντανή νεκρή. Μου λείπει πάρα πολύ πάρα πολύ…».

Δύο χρόνια μετά φαίνεται φως στο τούνελ και οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών μετά από ενδελεχείς έρευνες συλλαμβάνουν 2 αδέλφια για την εμπλοκή τους στη δολοφονία.

«Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα δύο χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου», είπε και ανέφερε ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, χαρακτηριστικά της έλεγε «μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη».

«Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν το κατάφερε».

Με όσο κουράγιο της έχει απομείνει ζητά να βρεθεί ο εντολέας, αυτός που πλήρωσε τους εκτελεστές να σκοτώσουν το παιδί της.

«Γιατί, γιατί το έκανε; Γιατί μου στέρησε το παιδί μου…», διερωτάται.

Ο Γιώργος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα από το σπίτι του στον Άλιμο στις 9 Απριλίου του 2021. Πληρωμένοι δολοφόνοι άδειασαν πάνω του το φονικό 9αρι. Κάποιοι φοβήθηκαν τις αποκαλύψεις του και του έκλεισαν με σφαίρες το στόμα μια για πάντα.

«Δολοφονήθηκε για τη δουλειά του γιατί κάποιοι δεν ήθελαν να γράφει κάποιοι ήθελαν να μη μιλάει», ανέφερε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, χήρα Γ. Καραϊβάζ.

Ελεύθερη έκφραση, αιχμηρή πένα, απονομή Δικαιοσύνης, αυτός ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Εκτός από επαγγελματίας όμως ο Γιώργος ήταν και οικογενειάρχης, άφησε πίσω τον γιο του και τη σύζυγό του Στάθα, η οποία με μεγαλείο ψυχής δηλώνει πως έχει συγχωρήσει τους δολοφόνους.

«Είδα το παιδί μου να πιάνει το κεφαλάκι του και να λέει μαμά πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς τους και του λέω Δημήτρη μας σκότωσαν τον μπαμπά μείναμε οι δυο μας. Έχω ήδη συγχωρήσει γιατί θεωρώ ότι η ζωή τους τους έφερε σε αυτόν τον άσχημο δρόμο. Ο καθένας μας επιλέγει ένα τρόπο ζωής δεν ξέρω πως έμπλεξαν και τους οδήγησε σε αυτό», δήλωσε η Στάθα Καραϊβάζ.

Για τους συγγενείς του στην Καλλίφυτο Δράμας στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Γιώργος Καραιβάζ παραμένει αθάνατος στις μνήμες τους.

«Το παιδί μεγάλωσε στα βουνά και για αυτό αγαπάει το τραγούδι στο πιο ψηλότερο βουνό γιατί μεγάλωσε στα βουνά και δεν το κρυβε ότι ήταν από την Καλλίφυτο ήταν ο πατέρας του κτηνοτρόφος», ανέφερε θείος του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024