Σκληρή κριτική ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας
Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
Σκληρή κριτική στη ΝΔ με αφορμή το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε πέρα από την πολιτική και την κοινωνική του απομόνωση.
Μετά από μία τετραετία διαψεύσεων και εξαπατήσεων ο κ. Μητσοτάκης εξάντλησε τις εκλόγιμες θέσεις σε κολλητούς, υπουργούς και γενικούς γραμματείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει.
«Καμία ενσυναίσθηση για τα αδιέξοδα του κόσμου, παντελής ένδεια γείωσης με την κοινωνία, πλήρης απομόνωση ενός απερχόμενου Πρωθυπουργού».
Υπενθυμίζεται ότι εντός της ημέρας αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης είναι απαράδεκτη»
- Παραπέμπονται για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες στην Κρήτη – Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ επιθυμούν να παραχωρήσει το Ντονμπάς, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο – «Σπόντες» Ευρωπαίων
- Xρυσές Σφαίρες 2026: One Battle After Another, Βουγονία και τέρατα – Όλες οι υποψηφιότητες



