Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους - Πού θα παντρευτούν

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους – Πού θα παντρευτούν

Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Αντίστροφα μετρούν Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη για τον γάμο τους. Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του επέλεξαν να παντρευτούν στην Αίγινα, στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου.

«Με τον Πάνο γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσω της Χριστίνας Στεφανίδη. Στη δεύτερη συνάντηση ήμουν κι εγώ στην παρέα. Τα γνώριζα όλα τόσο καιρό εννοείται, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση, αλλά περιμένουν κοριτσάκι. Παντρεύονται στην Αίγινα και τώρα ετοιμάζουν και το μπάτσελορ», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση τους.

Ο γάμος στην Αίγινα

«Ο γάμος θα γίνει στο νησί της Αίγινας, γνωρίζουμε την ημερομηνία αλλά επειδή σεβόμαστε την ιδιωτικότητα του ζευγαριού δεν θα την αποκαλύψουμε. Το κτήμα είναι ένα από τα καλύτερα και τα πολυτελέστερα της Αίγινας. Η Αίγινα είναι το ησυχαστήριό του, εκεί ηρεμεί και δημιουργεί και τη μουσική του. Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται κοντά στον φάρο της Αίγινας», είχαν αποκαλύψει πριν λίγες μέρες στο Πρωινό.

H αναγγελία γάμου

«Ο Παναγιώτης Μουζουράκης του Ευαγγέλου και της Ελένης το γένος Σταυρίδη που γεννήθηκε στη Ζυρίχη και κατοικεί στην Αθήνα και η Μαρία – Σταυρούλα Κόζαρη του Παναγιώτη και της Αρεζίνας το γένος Κοττά, που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Γλυφάδα, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα», έγραφε η αναγγελία του γάμου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024