Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Για «αντιδημοκρατική κατηφόρα» του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει ο Θεοδωρικάκος - Η απάντηση στην Κουμουνδούρου

Για «αντιδημοκρατική κατηφόρα» του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει ο Θεοδωρικάκος – Η απάντηση στην Κουμουνδούρου

Απάντηση Θεοδωρικάκου στην επιθετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνέντευξη του υπουργού μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Η αντιδημοκρατική κατηφόρα του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να στοχοποιεί και να καταγγέλλει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, γιατί εξέφρασε τις απόψεις του», απαντάει ο Τάκης Θεοδωρικάκος στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, η οποία τον κατηγόρησε επειδή «ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου υβρίζει και συκοφαντεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με το λογότυπο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Ο κ. Θεοδωρικάκος, πάντως, σχολιάζει με ανάρτησή του στο Facebook, πως ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταγγέλλει, επειδή έκανε αυτό που αποτελεί «το αυτονόητο δικαίωμα όχι μόνο ενός πολιτικού, αλλά και κάθε πολίτη σε μία δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα», δηλαδή να εκφράζει τις απόψεις του.

«Προφανώς για τον ΣΥΡΙΖΑ το πρόβλημα δεν είναι ότι χρέωσε τη χώρα 100 δισ. ευρώ, αλλά ότι υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που το υπενθυμίζουν», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Για να καταλήξει πως «θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει από τους Έλληνες στις 21 Μαΐου».

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε μία προεκλογικού τύπου συνέντευξη, ενώ διακρίνεται καθαρά το λογότυπο του υπουργείου.

Γι’ αυτό, άλλωστε, τον κατηγόρησε πως «επιβεβαίωσε την ιδιοκτησιακή αντίληψη που έχει η ΝΔ για το κράτος», κάνοντας τη χώρα «τσιφλίκι τους».

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024