Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Αναβλήθηκε η σημερινή επίσκεψη-φιέστα Ερντογάν στα κατεχόμενα

Τουρκία: Αναβλήθηκε η σημερινή επίσκεψη-φιέστα Ερντογάν στα κατεχόμενα

Ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε προγραμματιστεί να εγκαινιάσει τον τερματικό σταθμό στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, στα κατεχόμενα, αλλά η επίσης παράνομη επίσκεψή του αναβλήθηκε.

Aλλάζουν άρδην τα δεδομένα σε σχέση με την παράνομη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σήμερα Τρίτη στα κατεχόμενα (φωτογραφία αρχείου, επάνω), όπου ήταν προγραμματισμένο να τελέσει τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Δεν ήταν συνεπής… φορολογούμενος

Η είδηση είχε δημοσιευθεί στα κατεχόμενα από τη λεγόμενη προεδρία και συμπεριλάμβανε και τα εγκαίνια του νέου λεγόμενου προεδρικού μεγάρου στον κατεχόμενο Αγιο Δομέτιο, το οποίο αποτελεί μικρογραφία του προεδρικού παλατιού του Ερντογάν στην Αγκυρα.

Τα εγκαίνια για το τερματικό του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου επρόκειτο να γίνουν περί τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς και είχε ανακοινωθεί μάλιστα ημερομηνία, όπως μεταδίδει το κυπριακό ΣΙΓΜΑ.

Ωστόσο, και πάλι είχαν αναβληθεί μετά από δημοσιεύματα ότι ο ιδιοκτήτης της τουρκικής εταιρείας που διαχειρίζεται το παράνομο αεροδρόμιο δεν ήταν συνεπής στην καταβολή των φόρων που έπρεπε να πληρώνει στην ψευδοκυβέρνηση.

Αγνωστο το πότε και το ποιος

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων, αν δηλαδή θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές στην Τουρκία, όπως άγνωστο είναι και ποιος, ο Ερντογάν ή ο Κιλιτσντάρογλου, θα κόψει τις κορδέλες.

Επιπρόσθετα, υπήρξε μια πληροφορία ότι ενδεχομένως η τελετή των εγκαινίων να γίνει μετά από 10 μέρες, δηλαδή στις 26 Απριλίου.

Θα πρόκειται δηλαδή για επαναπρογραμματισμό της παράνομης επίσκεψης του τούρκου προέδρου στα κατεχόμενα, ωστόσο αυτή την πληροφορία δεν την έχουμε διασταυρώσει, αναφέρει το ΣΙΓΜΑ.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024