Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου για την περιπέτεια με τη λευχαιμία - «Παλεύω κάθε μέρα...»

Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου για την περιπέτεια με τη λευχαιμία – «Παλεύω κάθε μέρα…»

Η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε ένα πολύ συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμα στο Instagram, ευχαριστώντας τον γιατρό της.

Ξεχωριστή μέρα ήταν η Μεγάλη Πέμπτη για την αθλήτρια Ρεγγίνα Μακέδου. Ήταν πριν από έναν χρόνο που της είπε ευχάριστα νέα ο γιατρός της αναφορικά με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της με τη λευχαιμία.

Η γνωστή αθλήτρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μία φωτογραφία της από το Αιματολογικό Τμήμα «Στοργή», γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμα.

«Μεγάλη Πέμπτη… κάθε φορά στον γυρισμό από τη Στοργή με τον μπαμπά σταματάμε στην Αγία Μαρίνα… έχει μια ηρεμία, μια ενέργεια απίστευτη. Σήμερα της είπα ένα τεράστιο ευχαριστώ! Για τα υπέροχα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο αγαπημένος μου γιατρός!

Τι άνθρωπος ο γιατρός μου. Βλέπεις τη χαρά στο βλέμμα του όταν βλέπει την πρόοδο μας! Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν ανάμεσα σε θεραπείες πριν τη μεταμόσχευση με Covid, ένα μέλλον αβέβαιο. Με πίστη όμως ότι θα τα καταφέρω πάλι! Φέτος το Πάσχα πλησιάζει πιο αισιόδοξο!!!

«Σκοτεινές μέρες υπάρχουν πάντα…»

Με ρωτάτε πως είμαι… Παλεύω κάθε μέρα με μένα, με φόβους νεύρα και ανασφάλειες!!! Κερδίζω κάθε μέρα και από λίγο πάλι τη ζωή!!! Σήμερα μέσα μου κάτι ηρέμησε!!!! Στοργή μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ για όλη την περίθαλψη και αγάπη. Σκοτεινές μέρες υπάρχουν πάντα… όμως αν ψάξεις θα βρεις το φως.

Δότη μου δεν ξέρω ποιος/ποια είσαι, αλλά σε ευχαριστώ κάθε μέρα!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Ρεγγίνα Μακέδου είχε κάνει μια ανάρτηση γροθιά στο στομάχι, σημειώνοντας πως τα έχει βρει με τον θάνατο. Δεν το βάζει κάτω. Το ακριβώς αντίθετο. Δεν χάνει την αισιοδοξία της. Χαμογελά και με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο.

«Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν… και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοίτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας!», σημείωνε η Ρεγγίνα Μακέδου σε ανάρτησή της πριν από λίγο καιρό.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024