Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εταιρεία κολοσσός λιανικού εμπορίου απέσυρε μπλουζάκι - «Έκρυβε» απρεπή λέξη

Εταιρεία κολοσσός λιανικού εμπορίου απέσυρε μπλουζάκι – «Έκρυβε» απρεπή λέξη

Την απρεπή λέξη την παρατήρησε πελάτης και το δημοσιοποίησε στο Twitter

H αμερικανική πολυεθνική εταιρεία Walmart απέσυρε άρον άρον ένα μπλουζάκι της καθώς το λογότυπο επάνω του σχημάτιζε μία απρεπή και χυδαία λέξη.

Το ατυχές μήνυμα – λογοπαίγνιο το παρατήρησε πελάτισσα και το έκανε γνωστό μέσω φωτογραφίας στο Twitter, ανάρτηση που συγκέντρωσε πάνω από 2.5 εκατομμύρια προβολές.

«Χρειάζομαι αυτή την μπλούζα πριν καταλάβει η Walmart τι έχει κάνει. Βρείτε την κρυμμένη λέξη» σχολίασε ειρωνικά η λεζάντα του tweet, παραθέτοντας φωτογραφία του T-shirt.

Το μπλουζάκι, αν και αρχικά φαινόταν αθώο, με ένα τυπικό σλόγκαν υπέρ της ανακύκλωσης, με τα γράμματα «RE» κεφαλαία, να σχηματίζουν μαζί με άλλες τέσσερις λέξεις, τις λέξεις «ανακύκλωσε», «ξαναχρησιμοποίησε», «ανανέωσε», «ξανασκέψου».

Ωστόσο, τα πρώτα γράμματα των παραπάνω λέξεων σχηματίζουν κατά λάθος τη λέξη «c*nt», η οποία αποτελεί μία από τις πιο χυδαίες λέξεις του αγγλικού λεξιλογίου και θεωρείται «ύψιστη» βρισιά για τον αγγλόφωνο πληθυσμό.

Μόλις η εταιρεία συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί απέσυρε όλα τα μπλουζάκια από τα ράφια των καταστημάτων της ενώ εκπρόσωπος του κολοσσού δήλωσε στο Newsweek ότι «αυτό δεν έγινε σκόπιμα και το μπλουζάκι αφαιρέθηκε».

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024