
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο
Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00).
Με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Ανιγκό στη Λεωφόρο για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Παναθηναϊκό (21:00).
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Χάμες, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Ελ Αραμπί.
Η 11άδα: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τον ανάγκασε να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον έμπειρο σέντερ μπακ να είναι απόλυτα έτοιμος και να ξεκινάει στην αρχική 11άδα των Πειραιωτών.
Βασικός και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Ανιγκό να προτιμάει τον Μαροκινό στράικερ και να αφήνει στον πάγκο τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Πίσω από τον Αφρικανό φορ στη μεσοεπιθετική τριάδα του Ολυμπιακού θα είναι οι Χάμες, Φορτούνης και Μασούρας.
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βρετανία: Εκλογές υπόσχεται ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ – Αν καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός
- Βίοι αντίθετοι: Οι παίκτες της Παρί γλεντούσαν και οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν απαρηγότητοι (vids)


