Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εντός 18 μηνών θα παραδοθεί το πολυδύναμο ιατρείο Μαλεσίνας

Εντός 18 μηνών θα παραδοθεί το πολυδύναμο ιατρείο Μαλεσίνας

Οι εργασίες αποπεράτωσης του περιφερειακού πολυδύναμου ιατρείου Μαλεσίνας είναι σε εξέλιξη και ο χρόνος ολοκλήρωσης τους ορίζεται στους 18 μήνες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμβασιοποίησε το έργο: «Αποπεράτωση Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας», αρχικού προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Η κατασκευή του Πολυδύναμου Ιατρείου εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ από το 2009, αλλά οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν. Φυσικό αντικείμενο του έργου, που ξεκίνησε τώρα είναι οι εργασίες αποπεράτωσης του κτιρίου ωφέλιμου εμβαδού 562,50 τ.μ. με υπόγειο για βοηθητικούς χώρους.

Πηγή φωτογραφίας: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η θέση του κτίσματος είναι στο κεντρικό μέρος οικοπέδου παραχωρημένου στο Νοσοκομείο Λαμίας, συνολικού εμβαδού 7.352,90 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση “Κανίσκα” της Δημοτικής Κοινότητας Μαλεσίνας, παραπλεύρως του επαρχιακού άξονα Μαλεσίνας-Λάρυμνας.

Εξυπηρετείται οδικά από διπλή πρόσβαση και διαθέτει διαχωρισμένους χώρους στάθμευσης επισκεπτών, καθώς και ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης ασθενοφόρου οχήματος. Στο πλαίσιο του νέου έργου θα γίνουν και εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Η συμβατική προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών έχει οριστεί στους 18 μήνες και θα επιβλέπουμε την πορεία του, ώστε γρήγορα να παραδοθεί ένα ωφέλιμο έργο για την κοινωνία της Λοκρίδας και όχι μόνο».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024