Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην 71χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της στη Χαλκηδόνα

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην 71χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της στη Χαλκηδόνα

Ο 34χρονος δράστης αναζητείται ακόμη από τις Αρχές

Σε πολύ στενό οικογενειακό τελέστηκε η κηδεία της 71χρονης που δολοφονήθηκε στην Χαλκηδόνα, το βράδυ της Δευτέρας (3/4) από τον 34χρονο γιο της, ο οποίος αναζητείται ακόμη από τις Αρχές.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος, ακριβώς απέναντι από το σπίτι στο οποίο ζούσε η γυναίκα με τον γιο της, ενώ στην εκκλησία βρέθηκαν  ελάχιστοι φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι από του χωριό που γνώριζαν τη γυναίκα.

Η σορός μεταφέρθηκε με κλειστό φέρετρο καθώς από το τραύμα που της προκάλεσε ο πυροβολισμός από την καραμπίνα στο κεφάλι, το θύμα υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πολλοί συγγενείς του δράστη και του θύματος αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ κάνουν λόγο για μία πολύ ήσυχη οικογένεια.

«Πάρα πολύ καλό και ήσυχο παιδί»

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας» δηλώνουν.

«Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε» αναφέρουν άλλοι.

Το σημείωμα

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.

Το δράμα για τους στενούς συγγενείς της οικογένειας κορυφώνεται με την κηδεία της άτυχης γυναίκας, με τα ερωτήματα να παραμένουν βασανιστικά και τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024