Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μάλλον δεν του έδωσε χρήματα και της το έκανε αυτό» - Μαρτυρίες συγγενών για τον μητροκτόνο στη Θεσσαλονίκη

«Μάλλον δεν του έδωσε χρήματα και της το έκανε αυτό» – Μαρτυρίες συγγενών για τον μητροκτόνο στη Θεσσαλονίκη

Κανείς από τους συγγενείς δεν περίμενε ο 34χρονος να προβεί σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη εναντίον της μητέρας του

Τις μαρτυρίες στενών συγγενών δράστη και θύματος πλαισιώνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας που ρίχνουν φως στο δραματικό γεγονός της δολοφονίας μίας 71χρονης, από τον 34χρονο γιο της, στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Οι σκηνές στη γειτονιά που έμεναν μάνα και γιος στη Θεσσαλονίκη, κρατούν, όλους εκείνους που τους γνώριζαν και τους έβλεπαν καθημερινά, ανάστατους.

Στενοί συγγενείς τους μιλούν στο LIVE NEWS συντετριμμένοι. Κανείς δεν περίμενε το έγκλημα. Αν και όλοι γνώριζαν για τα προβλήματα και την πονεμένη ιστορία ζωής μητέρας και γιου, τίποτα το τελευταίο διάστημα δεν έδειχνε το κακό που ερχόταν.

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας» δηλώνει συγγενείς της οικογένειας.

Έκανε 17 χρόνια προσπάθειες για να μείνει έγκυος

Η άτυχη γυναίκα απέκτησε παιδί μετά από προσπάθειες 17 ολόκληρων χρόνων, όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS μια εκ των στενότερων συγγενών της. Και αυτό το παιδί, έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

«Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε».

Το χρονικό

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Ο 34χρονος πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα και την άφησε νεκρή μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει λίγες μέρες νωρίτερα.

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ήδη αναλύονται από αστυνομικούς, δείχνουν τις κινήσεις του μητροκτόνου το βράδυ του εγκλήματος. Στις 21:00 τη νύχτα της Δευτέρας φαίνεται να περπατά ψύχραιμος και να μιλάει με μία γειτόνισσα κοντά στο σπίτι του. Φοράει μια ζακέτα με κουκούλα και δείχνει ψύχραιμος.

Μισή ώρα αργότερα καταγράφεται και πάλι να κινείται νευρικά πάνω – κάτω σε δρόμο έξω από κομμωτήριο της περιοχής. Ο ιατροδικαστής έχει προσδιορίσει την ώρα θανάτου της μητέρα του, από τις 21.00 μέχρι τις 23.00 προχθές το βράδυ, χρόνοι που εμπεριέχονται στα δύο βίντεο που εξετάζονται καρέ – καρέ.

Το σημείωμα

Στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Σε αυτό ο δράστης έγραφε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο. Σημείωνε πως η 71 ετών μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που τον είχαν κουράσει και πως οι δύο τους είχαν χάσει πρόσφατα στενούς συγγενείς τους.

Το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 34χρονος πριν εξαφανιστεί, κάνει ορισμένους από τους συγγενείς του να φοβούνται πως έχει ήδη αυτοκτονήσει.

Το δράμα για τους στενούς συγγενείς της οικογένειας κορυφώνεται με την κηδεία της άτυχης γυναίκας, με τα ερωτήματα να παραμένουν βασανιστικά και τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024