Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη - Φόβοι ότι μπορεί να έχει αυτοκτονήσει

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη – Φόβοι ότι μπορεί να έχει αυτοκτονήσει

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη φοβούνται μήπως ο μητροκτόνος έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του 34χρονου που σκότωσε την 71χρονη μητέρα του στη Χαλκηδόνα της Θεσσαλονίκης, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Ο 34χρονος ο οποίος σε σημείωμα που βρέθηκε, παραδέχεται εμμέσως  την πράξη του, πυροβόλησε την μητέρα του εξ επαφής στο κεφάλι με καραμπίνα, μέσα σε αυτοκίνητο, και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο και παραμένει άφαντος μέχρι και αυτήν την ώρα.

Ωστόσο, πριν χαθούν τα ίχνη του, πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα όπου ζούσε με την μητέρα του και άφησε το όπλο που την σκότωσε αλλά και το σημείωμα που παραδέχθηκε την πράξη του.

Τι λέει το σημείωμα – Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Ο 34χρονος αφήνει να εννοηθεί πως αρχικά δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του, ωστόσο εξηγεί ότι τελικά προχώρησε στη δολοφονία καθώς, όπως λέει, η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επειδή είχαν χάσει τη ζωή τους άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Στο σημείωμα ο 34χρονος φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του.

«Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» αναφέρει στο σημείωμα.

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη φοβούνται μήπως ο μητροκτόνος έχει βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Σάκης Μπρεντάκης , φίλος του 34χρονου, μίλησε στο LIVE NEWS αναφέροντας  πως  είναι ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».

Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, που εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος στη μητροκτονία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024