Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη δημοσιότητα σημείωμα του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη - «Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Στη δημοσιότητα σημείωμα του μητροκτόνου στη Θεσσαλονίκη – «Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Ο 34χρονος δράστης αναζητείται ακόμη

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας, μετά την άγρια δολοφονία 71χρονης από τον 34χρονο γιο της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα Ι.Χ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μητέρα του, στο όνομά του.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»

Απόψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και ο αστυνομικό συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρνουν στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς την μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στην απονενοημένη πράξη. Σημειώνεται πως ο 34χρονος αναζητείται ακόμη.

«Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του»

Ο Σάκης Μπρεντάκης , φίλος του 34χρονου, μίλησε στο LIVE NEWS αναφέροντας  πως  είναι ένα πολύ ήσυχο και καλό παιδί και δεν μπορεί να καταλάβει το τι ακριβώς συνέβη. «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024