Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει πρόβλημα με ναρκωτικά, είναι υποβαθμισμένη η περιοχή»

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Υπάρχει πρόβλημα με ναρκωτικά, είναι υποβαθμισμένη η περιοχή»

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη, με τα πρώτα στοιχεία να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα φέρεται να πυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα ενώ βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ενός λευκού αυτοκινήτου παρατημένο στη «μέση του πουθενά».

Το χρονικό

Όλα έγιναν στην περιοχή της Χαλκηδόνας, πίσω από το κοιμητήριο. Με το πρώτο φως της ημέρας, έφτασε κοντά στο σημείο ένας υπάλληλος κτηνιατρείου που θεώρησε ύποπτο το παρατημένο όχημα.

Από μακριά, δεν είχε δει πως υπήρχε μέσα μία δολοφονημένη γυναίκα.

«Είδα το αυτοκίνητο που ήταν εδώ παρατημένο και πήρα την Ασφάλεια τηλέφωνο, λέω θα είναι κλεμμένο γιατί έχουν ξαναγίνει τέτοια συμβάντα εδώ, να έρθουν να το πάρουν να το δώσουν στον ιδιοκτήτη», λέει ο Θεόδωρος Σταμούλης που εντόπισε πρώτος το λευκό όχημα.

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο στις 08.10. Είδαν το τραύμα της γυναίκας στο κεφάλι και γύρω της μία λίμνη αίματος. Αμέσως εστίασαν στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

«Βγαίνοντας από εδώ, είδα δύο αμάξια από απόσταση 100 μέτρων, στην επιστροφή όταν γύρισα από το περπάτημα, είδα την αστυνομία και πλήθος κόσμου», λένε μάρτυρες.

Το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί από κάτοικο της περιοχής που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Η γυναίκα που βρέθηκε μέσα σε αυτό, έχασε τη ζωή της από κυνηγετική καραμπίνα που ακόμα δεν έχει εντοπιστεί, όπως και οι δράστες.

«Η περιοχή είναι κέντρο παραβατικότητας»

Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι η γυναίκα αυτή να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε υπόθεση ναρκωτικών. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως το σημείο αυτό είναι κέντρο της παραβατικότητας.

«Είναι το 3 – 4 αυτοκίνητο που παίρνουν από εδώ πίσω, κλεμμένα. Η περιοχή εδώ πέρα είναι κέντρο παραβατικότητας, είναι όλα ναρκωτικά τα οποία τα γνωρίζουν άπαντες. Μηδενός εξαιρουμένου».

Για την υπόθεση εξακολουθούν να ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, με τη σορό της γυναίκας να έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση και τους δράστες του φονικού να αγνοούνται.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024