Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Χαλκηδόνα - Τι λέει φίλος του 34χρονου

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Χαλκηδόνα – Τι λέει φίλος του 34χρονου

Η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα Ι.Χ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα

Άφαντος παραμένει ο 34χρονος μητροκτόνος της Χαλκηδόνας καθώς έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από το έγκλημα που συγκλόνισε την περιοχή και ο γιος της άτυχης γυναίκας –  ο οποίος με σημείωμα που άφησε ομολόγησε την πράξη του – αναζητείται ακόμη από τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα  σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της γυναίκας.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 34χρονου αλλά ο ίδιος δεν ήταν εκεί.

Εκεί όμως οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωσα του δράστη με το οποίο  ομολογεί και εξηγεί γιατί σκότωσε τη μητέρα του.

Τι λέει το σημείωμα

Ο 34χρονος αφήνει να εννοηθεί πως αρχικά δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη μητέρα του, ωστόσο εξηγεί ότι τελικά προχώρησε στη δολοφονία καθώς, όπως λέει, η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επειδή είχαν χάσει τη ζωή τους άτομα του στενού συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Μάλιστα φέρεται να αναφέρεται σε χρέη που είχε από δάνεια που είχε λάβει. Επίσης γράφει πως τον χώρισε η φίλη του και ότι παράτησε τη δουλειά του.

«Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» αναφέρει στο σημείωμα.

Τι αποκαλύπτει φίλος του 34χρονου

Την ώρα που η αστυνομία αναζητά τον 34χρονο μητροκτόνο και ενώ διατυπώνονται και φόβοι ότι μπορεί να έχει δώσει τέλος στη ζωή του, ο Σάκης Μπρεντάκης, φίλος και συνάδελφος του 34χρονου που αναζητείται για τη δολοφονία της μητέρας του στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον ΑΝΤ1 .

«Είμαστε οικογενειακοί φίλοι και γνώριζα τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Η μητέρα του φαινόταν να έχει κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε.

Όπως είπε προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τις τελευταίες ημέρες, καθώς επρόκειτο να δουλέψουν και πάλι μαζί, στην δουλειά που είχε πάει πρόσφατα ο 34χρονος.

«Είναι ένα συνεσταλμένο και ήσυχο παιδί», είπε για τον φερόμενο ως δράστη.

Ο κ. Μπρεντάκης είχε μιλήσει χθες και στο MEGA τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μου είχε ανοιχτεί. Δεν μου είχε πει κάτι για την μητέρα του μόνο όπως έχει μία σχέση και μιλάγαμε για δουλειές. Ο πατέρας του πέθανε σε τροχαίο πριν επτά χρόνια».

Το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του

Το όπλο που βρέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι, σύμφωνα με τις αρχές, είναι παρόμοιο με την καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία και έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτό με το οποίο ο δράστης εκτέλεσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πηγές της Voria.gr στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε ένας συγκεντρωτήρας (αυτός που συγκεντρώνει τα σκάγια) και για αυτό και οι αρχές πιθανολογούν ότι το όπλο κυνηγετικού τύπου, όπως αυτό που βρέθηκε στο σπίτι, είναι το ίδιο με εκείνο του εγκλήματος.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024