Νίκος Παναγιωτόπουλος: Στην Τουρκία στις 4 Απριλίου
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης,
Την Τουρκία θα επισκεφθεί στις 4 Απριλίου ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, υπήρξε επιβεβαίωση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι η επίσκεψή του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία έχει «κλείσει» για τις 4 Απριλίου.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης, δηλαδή αν θα επισκεφθεί μόνο τις σεισμόπληκτες περιοχές με τον ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ ή αν θα επισκεφθεί και την Άγκυρα.
Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα της ύφεσης της έντασης των σχέσεων των δύο χωρών.
Υπενθυμίζονται, επίσης οι πρόσφατες ευχές τους τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια για την 25η Μαρτίου.
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης



