Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα - Η selfie στο αεροδρόμιο

Η Μόνικα Μπελούτσι στην Ελλάδα – Η selfie στο αεροδρόμιο

Η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας.

Εδώ και λίγες ώρες η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στη χώρα μας. Η Ιταλίδα σταρ, πιο όμορφη από ποτέ, πόζαρε με άνεση στον φακό.

Η αποκάλυψη πως η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα έγινε γνωστή από μια selfie που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος.

Ο φωτογράφος συνάντησε τη Μόνικα Μπελούτσι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί της, ανεβάζοντας σε Insta Story τη selfie του μαζί της.

Ξανά στην Ελλάδα

Η Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη χώρα μας. Δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό γιατί βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Ο έρωτας με τον Τιμ Μπάρτον

Το τελευταίο διάστημα η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο επίκεντρο για την προσωπική της ζωή με αφορμή τα δημοσιεύματα για σχέση της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Μετά την αποκάλυψη ότι βγαίνουν κρυφά εδώ και τέσσερις μήνες, η ηθοποιός και ο παραγωγός ταινιών ζουν φανερά τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να ανταλλάξουν «καυτά» φιλιά δημοσίως.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια. Φημολογείται πως άρχισε να βγαίνει αφού συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λυών, τον Οκτώβριο.

Η Μόνικα Μπελούτσι, 58 ετών, η οποία ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ, παρουσίασε στον Τιμ, 64 ετών, το βραβείο Lumiere lifetime achievement. Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έρωτα με την πρώτη ματιά και μια σχέση που γεννήθηκε με απόλυτη μυστικότητα.

Η Μόνικα Μπελούτσι είχε μιλήσει για τον έρωτα σε συνέντευξή της στο Paris Match το 2011. Εποχή που ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κασέλ. Είχε παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει «καμία λογική» για εκείνη όταν πρόκειται για σχέσεις.

«Με παρασύρει η στιγμή και το ένστικτο. Δεν υπάρχει ορθολογισμός, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς. Δεν αποφασίζεις σαν να κάθεσαι γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων. Εντάξει, έχω δύο παιδιά, 16 χρόνια ζωής ως ζευγάρι, αυτό θα ήταν ωραίο αν διαρκούσε, αλλά πώς θα το κάνω να δουλέψει;».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024