Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον - Φανταστικός έρωτας με την πρώτη ματιά; Είναι ζευγάρι;

Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον – Φανταστικός έρωτας με την πρώτη ματιά; Είναι ζευγάρι;

Το περιοδικό Paris Match δημοσίευσε φωτογραφίες της Ιταλίδας ηθοποιού και του Αμερικανού σκηνοθέτη να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Παρισιού. H σπίθα υποτίθεται ότι άναψε τον περασμένο Οκτώβριο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λυών. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επιβεβαίωση.

«Μια φανταστική ερωτική σχέση». Το περιοδικό Paris Match εξαπολύει ένα κουτσομπολιό που προορίζεται να προκαλέσει συζητήσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Σύμφωνα με το γαλλικό έντυπο, ο έρωτας έχει ανθίσει ανάμεσα στη Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον. Ως απόδειξη της αδιακρισίας, υπάρχει μια πρωτοσέλιδη φωτογραφία που δείχνει την Ιταλίδα ηθοποιό, 58 ετών, και τον Αμερικανό σκηνοθέτη, 64 ετών, να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Παρισιού.

Λίγο νωρίς, ειλικρινά, για να μιλάμε για ερωτική ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και πολύ καιρό και δεν έκρυψαν ποτέ την αμοιβαία εκτίμησή τους. Σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό Gala, πριν από πολλά χρόνια, ο Μπάρτον μάλιστα υποστήριξε ότι είναι «τρελός για τη Μόνικα».

Photo: YouTube

Φυσικά και γνωρίζονται χρόνια

Οι δρόμοι τους έχουν διασταυρωθεί αρκετές φορές στα κόκκινα χαλιά, από τις Κάννες το 2006 μέχρι το πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λυών, όπου -σύμφωνα με το δημοσίευμα- άναψε η σπίθα.

«Μια ιστορία που γεννήθηκε με απόλυτη μυστικότητα» γράφει το Paris Match, το οποίο φαίνεται να μην έχει καμία αμφιβολία. Ήταν παντρεμένος με την καλλιτέχνιδα Lena Gieseke από το 1989 έως το 1993, στη συνέχεια ήταν μαζί με τη Λίζα Μαρί, η οποία εμφανίστηκε σε κάποιες από τις ταινίες του, και τέλος ήταν αρραβωνιασμένος μέχρι το 2014 με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Ο πλανήτης των πιθήκων» και με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Μπίλι Ρέι και τη Νελ.

Η Μόνικα έχει επίσης δύο κόρες, τη Ντίβα και τη Λιόν, με τον επί χρόνια σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, με τον οποίο ήταν μαζί για δεκατέσσερα χρόνια, μέχρι το 2014. Πριν από αυτό, ήταν παντρεμένη για λίγους μήνες με τον φωτογράφο Κλαούντιο Κάρλος Μπάσο, μετά από τον οποίο είχε σχέση με τον καλλιτέχνη Nicolas Lefebvre. Σύμφωνα με τα ροζ δημοσιεύματα, λοιπόν, ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι ήταν και οι δύο σόλο το τελευταίο διάστημα.

Μήπως γεννήθηκε ένα απρόσμενο ζευγάρι; Αναμένεται η επιβεβαίωση ή η διάψευση.

Δείτε το βίντεο

Βγαίνουν μαζί τέσσερις μήνες;

«Η Ιταλίδα ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι και ο κινηματογραφικός παραγωγός Τιμ Μπάρτον βγαίνουν κρυφά εδώ και τέσσερις μήνες» γράφει η Daily Mail και επιβεβαιώνει τις φήμες.

«Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, αλλά λέγεται ότι άρχισε να βγαίνει αφού είδε ο ένας τον άλλον στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λυών, τον Οκτώβριο.

Η Μόνικα, 58 ετών, η οποία ήταν επίτιμη προσκεκλημένη στο φεστιβάλ- παρουσίασε στον Τιμ, 64 ετών, το βραβείο Lumiere lifetime achievement επί σκηνής περίπου την ώρα που έγιναν επίσημα.

Καθώς του έδιναν το βραβείο, ο Tim είπε: «Σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω νιώσει ποτέ τόση αγάπη όσο απόψε. Καλώς ήρθατε στην καλύτερη κηδεία που είχα ποτέ!”.

Το ζευγάρι εθεάθη επίσης να κατευθύνεται προς την αναπαραγωγή της ταινίας Silent Documentary Film, που σκηνοθέτησε το 1895 ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης Λουίς Λουμιέρ».

Η Μόνικα μίλησε για τον έρωτα σε συνέντευξή της στο Paris Match το 2011, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Κασέλ, παραδεχόμενη ότι δεν υπάρχει «καμία λογική» για εκείνη όταν πρόκειται για σχέσεις.

Είπε: «Με παρασύρει η στιγμή και το ένστικτο. Δεν υπάρχει ορθολογισμός, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς».

«Δεν αποφασίζεις σαν να κάθεσαι γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων: Εντάξει, έχω δύο παιδιά, 16 χρόνια ζωής ως ζευγάρι, αυτό θα ήταν ωραίο αν διαρκούσε, αλλά πώς θα το κάνω να δουλέψει;».

Photo: YouTube

Photo: YouTube

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024