
Ελένη Ράντου: Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια
«Χρόνια πολλά μανούλα»
Σπάνια μοιράζεται η Ελένη Ράντου φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.
Αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση, μιας και ήθελε να ευχηθεί και δημόσια τα «χρόνια πολλά» στη μαμά της που είχε γενέθλια.
Η ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τη μητέρα της να κάθεται στο σαλόνι και σημείωσε στη λεζάντα «Χρόνια πολλά μανούλα».
Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Ράντου
Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι και η μαμά της όπως πολλοί ακόμη άνθρωποι έχει «χτυπηθεί» από άνοια.
Σε συνεντεύξεις της η ηθοποιός έχει αναφερθεί στις δύσκολες σχέσεις που είχαν στο παρελθόν και πήγαζαν από το γεγονός ότι η ίδια ένιωθε απόρριψη από εκείνη.
«Έχω βιώσει έντονα την αίσθηση της απόρριψης από τη δημιουργό μου. Αυτή τη σχέση τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.
- Λίβανος: Δυο κοριτσάκια σκοτώθηκαν, τουλάχιστον 40 οι τραυματίες από τα ισραηλινά πλήγματα
- Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει δημοσκόπηση που τον παρουσιάζει με 96% θετική γνώμη ως πρόεδρο των ΗΠΑ
- Γλαβίνας: Ο Μητσοτάκης κανονικοποίησε το ρουσφέτι, η κυβέρνηση δεν έχει πλέον δημοκρατική νομιμοποίηση
- Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 2-1: «Βόμβα» από τους «Αγίους», άφησαν εκτός FA Cup τους «κανονιέρηδες» (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]
- Ηρακλής – Άρης 2-3 σετ: Ανατροπή ανόδου οι «κίτρινοι», επέστρεψαν στη Volley League μετά μετά από 10 χρόνια





