Χωρίς σταθμάρχη ο σταθμός της Δεκέλειας – Οι επιβάτες κόβουν «εισιτήρια στο ψητοπωλείο απέναντι»
To MEGA και η δημοσιογράφος Νέτη Φίλια, βρέθηκαν στον σταθμό της Δεκέλειας και κατέγραψαν τις ελλείψεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι επιβάτες προμηθεύονται τα εισιτήρια
Απίθανα τα όσα συμβαίνουν στον σταθμό Δεκέλεια του Προαστιακού. Πρόκειται για ενδιάμεσο σταθμό, στο δρομολόγιο Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, που εξυπηρετεί αρκετούς επιβάτες που πηγαίνουν στη βιομηχανική ζώνη σε Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Βαρυμπόμπη.
Στον σταθμό αυτό δεν υπάρχει σταθμάρχης. Δεν υπάρχει έλεγχος αλλά ούτε κάποιος υπάλληλος του ΟΣΕ, προκειμένου να βλέπει πώς λειτουργεί και αν υπάρχει η στοιχειώδης προφύλαξη.
«Εισιτήρια στην ψησταριά απέναντι»
Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει 12 δρομολόγια την ημέρα, κι πολύς κόσμος εξυπηρετείται καθημερινά από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.
Εάν δε, κάποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, μια ταμπέλα τον καθοδηγεί να το κόψει στην ψησταριά-καφετέρια, απέναντι από τον σταθμό.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Betsson Super Cup: Η ώρα του τελικού Ολυμπιακός – ΟΦΗ
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαψεύδει την κυβέρνηση Τραμπ: Τα εμβόλια δεν προκαλούν αυτισμό
- 75 χρόνια Όμιλος Fourlis
- MEGA Γεγονότα: Στην κορυφή της τηλεθέασης το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων
- Η Παρτιζάν προσπάθησε να υπογράψει τον Μόρις πριν τον Ολυμπιακό
- Αυστραλία: Συγκλονιστικό βίντεο – Αλεξίπτωτο τυλίγεται στο φτερό αεροπλάνου και άνδρας αιωρείται στο κενό
