Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Katelyn Markham: Εξαφανίστηκε το 2011 και ο σύντροφός της είχε καλό προαίσθημα - Τώρα κατηγορείται για τη δολοφονία της

Katelyn Markham: Εξαφανίστηκε το 2011 και ο σύντροφός της είχε καλό προαίσθημα – Τώρα κατηγορείται για τη δολοφονία της

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της φοιτήτριας και η εξιχνίαση της δολοφονίας της Katelyn Markham μετά από 12 χρόνια.

Ήταν τον Αύγουστο του 2011 που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη της Katelyn Markham. Η Katelyn σε λίγο καιρό θα αποφοιτούσε από το Ινστιτούτο Τέχνης και έκανε όνειρα για να συγκατοικήσει με τον αρραβωνιαστικό της John Carter. Ήταν 22 ετών.

Η 22χρονη Katelyn Markham είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 13 Αυγούστου 2011 στο σπίτι της στο Fairfield. Ο 34χρονος σύντροφός της θα δήλωνε την εξαφάνισή της. Ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή.

Ήταν τον Απρίλιο του 2013, δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της, που οι αρχές θα έβρισκαν τη σορό της σε χωματερή, περίπου 30 μίλια μακριά από το σπίτι της.

Ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε ανθρωποκτονία χωρίς να προσδιορίζεται η αιτία θανάτου της Katelyn Markham. Δώδεκα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση και τη δολοφονία της, οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στον δολοφόνο της.

Δεν είναι άλλος από τον 34χρονο John Carter, ο οποίος και οδηγήθηκε στη φυλακή την Τετάρτη. «Όλοι υποπτευόμασταν ότι συνδεόταν με την υπόθεση» σημείωσε ο πατέρας της Katelyn Markham, Dave.

Τα ανατριχιαστικά ψέματα του δράστη

Ο John Carter είχε καλέσει την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνιση της Katelyn όταν σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά του. Ήταν δύο μέρες πριν από τα 23α γενέθλιά της. Το ζευγάρι σχεδίαζε να μετακομίσει στο Κολοράντο τον επόμενο χρόνο.

«Πήγα στο σπίτι και είχε φύγει χωρίς το αυτοκίνητο, την τσάντα και τα κλειδιά της» δήλωνε στη διάρκεια συνέντευξής του ο John Carter τον Αύγουστο του 2011. «Το ένστικτό μου λέει ότι είναι ζωντανή και καλά. Πρέπει να πιστέψω ότι είναι ζωντανή. Πρέπει να πιστέψω ότι θα την αγκαλιάσω ξανά σύντομα».

Ερευνητές και εθελοντές, συμπεριλαμβανομένου του John Carter, την αναζητούσαν για χρόνια. Ήταν στις 7 Απριλίου του 2013 που βρέθηκε η σορός της Katelyn Markham σε μια σακούλα σκουπιδιών σε χωματερή.

Η υπόθεση παρέμενε για χρόνια στο συρτάρι παρά το γεγονός πως υπήρχε αμοιβή 100.000 δολαρίων σε όποιον έδινε στοιχεία και το πρόσωπο της Katelyn Markham έπαιζε παντού.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας αισθάνθηκε ανακουφισμένος με τη σύλληψή του. «Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Όλοι το περίμεναν εδώ και 12 χρόνια» υπογράμμισε.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024