Τρένα: Έγγραφα – «φωτιά» δείχνουν μπάχαλο με την «επιστροφή στις ράγες»
Τα έγγραφα που δίνει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των μηχανοδηγών για το δοκιμαστικό δρομολόγιο Ειδομένης, καταγράφουν ότι στη γραμμή έχουν εντοπιστεί χόρτα, υπάρχουν σβηστά σήματα και τυφλά σημεία, ενώ η επικοινωνία είναι κακή έως ανύπαρκτη.
Νέα στοιχεία επικαλούνται οι μηχανοδηγοί, αποκαλύπτοντας πως δεν άλλαξαν και πολλά με την «επιστροφή των τρένων στις ράγες», παρά την τραγωδία στα Τέμπη.
Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, με νέα του ανάρτηση, αποκαλύπτει ένα κυριολεκτικό «μπάχαλο» στο δοκιμαστικό δρομολόγιο Ειδομένης.
Τα έγγραφα που δίνει στη δημοσιότητα ο κ. Γενηδούνιας καταγράφουν ότι στη γραμμή έχουν εντοπιστεί χόρτα, υπάρχουν σβηστά σήματα και τυφλά σημεία, ενώ η επικοινωνία είναι κακή έως ανύπαρκτη.

Την ίδια ώρα, παραμένουν τα χειρόγραφα σημειώματα.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι η φωτογραφία με το Δελτίο Ειδοποίησης, το οποίο είναι χειρόγραφο.

Παρά τις καταγγελίες και τις ανησυχίες των μηχανοδηγών, πάντως, η συγκεκριμένη γραμμή δόθηκε ως «λειτουργική».
Με ταχύτητα «χελώνας»
Υπενθυμίζεται ότι οι μηχανοδηγοί είχαν ζητήσει εννέα προϋποθέσεις ασφαλείας για την επανεκκίνηση των δρομολογίων των τρένων, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης.
Οι μηχανοδηγοί αναφέρονταν στα προβλήματα που παραμένουν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, κάτι που φαίνεται και από τους περιορισμούς στην ταχύτητα των τρένων που έχουν επιβληθεί.
Όπως αποκαλύπτει το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο Κώστας Γενιδούνιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πουθενά η ταχύτητα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 80 χιλιόμετρα, ενώ σε ορισμένα σημεία τα τρένα θα κινούνται με ταχύτητα κάτω των 10 χιλιομέτρων.

- Το πρώτο ρομπότ για μανικιούρ έκανε την εμφάνιση του – Δυσοίωνο το μέλλον για τα σαλόνια ομορφιάς
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με φόντο τα ημιτελικά στο Καραϊσκάκη – Με Άρη στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον ΟΦΗ η ΑΕΚ
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των προημιτελικών
- Σώτης Βολάνης: Αποχώρησε αιφνιδίως από νυχτερινό σχήμα και το ανακοίνωσε μόνο στα social
- Τραγωδία στη Σητεία: 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο
- Η κρίση της «Δύσης» δεν ξεκίνησε με τον Τραμπ
- Μπακς – Τίμπεργουλβς 106-139: Διασυρμός για τα «ελάφια» στο Μιλγουόκι (vid)
- Πάτρα: Σε δομή για κακοποιημένα παιδιά στη Γερμανία είχε φιλοξενηθεί η 16χρονη που εξαφανίστηκε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442